Son Konu

Huawei Topluluk Türkiye'de kullanıma açıldı

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
huawei-topluluk-forum-PkEY_cover.jpg


Google ile sorun yaşayan ve Android lisansı tehlikeye düşen Huaewi, kendi platformunu oluşturmak için yeni adımlar atmaya devam ediyor. Marka artık de Huawei Topluluk ismini verdiği forumu Türkiye'de tasarrufa sundu.

Forum niteliği taşıyan Huawei Topluluk platformuna üye olacak kullanıcılar yeni teknoloji haberleri, marka ile ilgili bildirimler, ipuçları üzere birçok mevzu hakkında fikir sahibi olabilecekleri üzere, akıllarındaki soruları da sorarak hem teknik destek alabilecekler hem de fikir alışverişinde bulunabilecekler.

Huawei Topluluk Türkiye'de tasarrufa açıldı

Huawei severlerin resmi kulübü olan Huawei Topluluğu, yerkürenin her noktasından markanın hayranla ile tanışarak, tecrübeleri paylaşarak, eşsiz fikri yayarak birbiri ile muhabereye geçebilecekleri bir platform olarak bugün hizmete açıldı:

Kullanıcılar platformda ilgilendikleri Huawei eserleri ile ilgili tüm haber ve haberleri, en son gelişmeleri, kişisel görüşleri bulabiliyorlar. Topluluk başkaca hem büyüleyici hem de ödüllendirici olan sefalı aktiviteler sunuyor. Global bir toplulukta olmanın en heyecan verici kısmı ise yeni kişilerle tanışmak.

Resmi Huawei ekipleri de toplulukta olacak

Huawei'nin tek resmi topluluk web sitesi olan Huawei Topluluk; ek bir kayıt olmadan direkt Huawei kimliği ile kullanılabilen, direkt Huawei ekipleriyle muhabere kurulabilen ve kullanıcıların kendi seslerini duyurabilecekleri bir platform. Resmi Huawei ekipleri; başkan ekibi, servis ekibi ve mühendis ekibini içeren platformdaki ilgili kimseler, avatarlarındaki “Resmi Hesap” rozetleriyle tanınabiliyorlar. Ayrıyeten her an yardım etmeye istekli ve hazır olan moderatörler de Huawei Topluluğu’nu geliştirmek için ekte bulunuyor.

Birinci Huawei Topluluk yarışı çabucak başlıyor

18 yaşını doldurmuş olan herkese açık olan Huawei Arkadaşını Bul” yarışı, 6 Şubat 2020 saat 10:00'dan 21 Şubat 2020 saat 23:59’a kadar devam edecek. Huawei Topluluk kullanıcılarının, Kampanya ile ilgili açılacak olan başlığın altına kullandıkları telefon modelini ve dilek ettikleri Huawei modelini yazarak icmal bırakması yerinde olacak. Bırakılan icmale 21 Şubat 2020 saat 23:59’a kadar ne kadar çokça beğeni gelirse kullanıcının kazanma talihi o kadar yüksek olacak. Kullanıcılar beğenilerini arttırmak için açılan başlığı arkadaşları ile paylaşabilir, "Bağlantı Paylaş"ı tıklayabilir ve öbür platformlardaki çevre ağlarına yerleştirebilirler.

Yarış iştirakçilerinin sıralaması, yaptıkları tahlilin beğenilme sayısına nazaran belirlenecek. Huawei Topluluğu’nda açılan başlıkta icmalleri en çokça beğeni toplayan iştirakçilere aşağıdaki armağanlar verilecek:
  • 1.lik armağanı: 1 adet HUAWEI Mate 30 Pro
  • 2.lik mükafatı: 1 adet HUAWEI P Smart Pro
  • 3.lük mükafatı: 1 adet HUAWEI P30 Lite 64 GB
  • 4. - 6. Kazananlar: 1 asker adet HUAWEI Watch GT 2 Akıllı Saat
  • 7. - 10. Kazananlar: 1 asker adet HUAWEI Freebuds 3 Kulaklık
Iştirakçilerin sırası Huawei Topluluğu idare ekibi tarafından belirlenecek ve kazananlar 24 Şubat 2020 günü başlığın bulunduğu sahife üzerinden açıklanacak. Kazananlarla yarış bittikten sonraki 7 gün içinde Huawei Topluluğu forumundaki hususî bildiri yoluyla muhabereye geçilecek.

 
Üst Alt