Son Konu

Ünlü Cerrahın Eşinden Çarpıcı İddia: 3'lü İlişki Teklifini Reddettiğim İçin Boşanma Davası Açtı!

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-7c64eb8b14499046ef886466459e449adf34cbe0.jpg


Turizmci B.E., boşanma kademesinde olduğu ünlü estetik cerrah Dr. S.E.’nin kendisini vefatla tehdit ettiğini tez ederek cürüm duyurusunda bulundu. B.E., dilekçesinde, 3’lü ilgi teklifini reddettiği için eşinin kendisine boşanma davası açtığını da anlattı.






Hürriyet'te yer alan habere nazaran, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan dilekçeye nazaran turizmci B.E. (42) ile ünlü estetik cerrah Dr. S.E. (67), 3 yıllık birliktelikleri sonrası Ekim 2020’de evlendi. İkilinin çalkantılı biçimde süren evliliği ise birkaç ay sürdü. Dr. S.E., geçen aylarda eşine karşı boşanma davası açtı. Çift ortasındaki çekişmeli boşanma davası sürerken eşi hakkında çarpıcı suçlamalarda bulunan B.E., savcılık müracaat dilekçesinde şunları tabir etti:


"Hepsiyle sevgiliymiş"



“Evlilik sonrası meskenin çabucak her tarafında eşimin öteki bayanlarla olan fotoğraf, mektup ve yazışmalarını buldum. Eşime ilişkin olan fakat birlikte kullandığımız bilgisayarda öbür bayanlarla olan yazışmalarını ve arşivlediği fotoğrafları gördüm. Arkadaşım diye tanıttığı bu şahısların hepsi ile aslında sevgili olduğunu fark ettim. 15 yıllık arkadaşım, kardeşim diye tanıttığı bir bayanla saplantılı bir aşk yaşadığı ortaya çıktı. Ki bu bayanın da evli olduğunu biliyor. Bunları kendisine söylediğimde ise ‘Bunlar hayatımın bir kesimi. Bunu kabullenmen gerekir’ diyerek beni darp etti, hakarete uğradım.

"Üçlü münasebet teklifi"



Mahrem anlarımızda, bana, tek eşli olmanın tabiata muhalif olduğunu lisana getirdi. Bana 3’lü bağlantı teklif etti. Bu teklifini kabul etmemem üzerine beni ‘köylü’ diye niteleyerek ‘Bu formda evlilik yürümez’ dedi. Birebir teklifi daha evvel birlikte olduğu bayanlara da yaptığını öğrendim.

Evli olmamıza karşın diğer bayanlarla konuşmasına, buluşmasına, bağ yaşamasına karşı çıktığım anda her seferinde olay çıkardı. Beni vefatla tehdit etti. Bana ‘Seni camdan aşağı atarım. Bu konutu de kapatır, seni layık olduğun Dolapdere’de konut tutup oraya gönderirim. Ya da defolup gidersin. Seni de rezil ederim’ dedi. Resmi olarak kısa süren evliliğimiz benim için azaba dönüştü. 67 yaşındaki bu kişi, birçok bayanın hayatına da bu formda tesir etti. Çok eşlilik teklifinin kabul edilmediğini anlaması üzerine boşanma davası açtı.”
 
Üst Alt