Son Konu

Balıkçılar Ceset Sanıp Polisi Aradı, Denizden Şişme Bebek Çıktı

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-c08aecb4dc7f8f6e84b1ab006768424d20ba4ba7.jpg


Japonya'da balıkçıların denize atılmış bir şişme bebeği cansız insan vücudu sanması itfaiye ve kurtarma takımlarını harekete geçirdi. Gerçek, kurtarma operasyonu sırasında ortaya çıktı.





Japonya'nın Aomori eyaletinde bulunan Hachinohe kentindeki kıyıda avlanan balıkçılar polise, suda cansız bir vücut buldukları istikametinde ihbarda bulundu. Bölgeye gelen polis, itfaiye ve sıhhat ekipleri kurtarma operasyonu gerçekleştirdi.

Etraftakilerin tasa ile izlediği kurtarma operasyonu sırasında  'cansız bedenin' aslında denize atılmış bir şişme bebek olduğu anlaşıldı.



Sputnik'in haberine nazaran şişme bebek karaya çıkarılırken o anların fotoğraflarını Japon YouTuber Tanaka Natsuki paylaştı. Olaya tatile gittiği sırada denk geldiğini aktaran Natsuki, "Balık tutma görüntüsü çekerken gördüğüm cesedin bir şişme bebek olduğu ortaya çıktı. Görünüşe nazaran, balıkçılar onu bir beşere ilişkin sanarak yetkilileri aradı ve bu yüzden bir ton polis, itfaiye aracı ve ambulans geldi. Neyse ki bebek sağ salim kurtuldu" diye yazdı.
 
Üst Alt