Son Konu

Kaçan Kurbanlığı Yakalamaya Çalışırken Kaybolan Onur Alp Eker'in Ölümü Aydınlanıyor

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-96276cb2641fa64538ce73320020933c27ae9310.jpg


Ankara'da Kurban Bayramı'nın birinci günü kaçan kurbanlığını bulmak isterken kaybolan 19 yaşındaki Onur Alp Eker'in vefatıyla ilgili beyin kanaması kuşkusunun üzerinde durulduğu belirtildi. Vücudunda rastgele bir yara ve darp izi olmadığı belirtilen Eker'in kesin vefat nedeni otopsiyle belirlenecek.






Kırıkkale Üniversitesinde Tıp Fakültesi öğrencisi Onur Eker, bayram tatili için annesiyle Ankara'nın Pursaklar ilçesinde oturan dedesi Zühtü Erdoğan'ın yanına gitti. Onur Eker ve dedesi, bayramın birinci günü öğlen saatlerinde kurbanlık koyunu kesmek için ahırdan çıkardı. Bu sırada kurbanlık koyun dağlık alana gerçek kaçtı. Onur ve dedesi, koyunun peşinden gitti. Zühtü Erdoğan, geri dönerek kamyonetini alıp koyunun önüne geçmek için farklı bir yoldan gitti. Koyunun peşinden giden Onur Eker kayboldu.

Gencin cansız vücudu dere kenarında bulundu. Bedeninde rastgele bir yara darp izi yoktu.


Beyin kanaması kuşkusu



DHA muhabirinin telefonla ulaştığı dede Zühtü Erdoğan, haber geldikten sonra torununun cenazesinin yanına gittiğini söyleyerek, "Cenaze bulunana kadar birilerinin bir şeyler yaptığını düşünüyordum, yani şüpheleniyordum. Ancak cenazeyi görünce, elbiselerinde rastgele bir karşıt durum olmadığını ve sağlam olduğunu gördüm. Bedeninde rastgele bir yara yahut darp izi de göremedim. Lakin yüzüstü vaziyette olduğu ve baya orada bulunduğu için baş kısmında çürüme meydana gelmişti. Yorgunluktan orada kaldığını ve güneş altında kaldığı için beyin kanaması geçirmiş olabilir. Şu an için tam bir şey diyemeyiz, İsimli Tıp Kurumu'nda inceleme yapılıyor. Onlardan haber bekliyoruz" dedi.

Onur Eker'in cenazesinin İsimli Tıp Kurumu'ndaki süreçleri devam ediyor.

Ne olmuştu?
 
Üst Alt