T teknolojiuzmani Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,799 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 5 Ocak 2024 #1 0+6 Aylık Zerzevat Yemeği Tanımı İçin Materyaller 1 kasa tane fasulye 1 çay tabağı kapya biber 1 tane arpaçık soğan 1 tatlı kaşığı zeytin yağ 1 su bardağı içme suyu 0+6 Aylık Zerzevat Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Hepsini bir ortaya getirip pişiriyoruz. Ben buzluğa koyduğum için hazır oluyor. Pişdik den sonra bilendırdan geçiriyorum.Şifa olsun inşaallah. 0+6 Aylık Zerzevat Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
0+6 Aylık Zerzevat Yemeği Tanımı İçin Materyaller 1 kasa tane fasulye 1 çay tabağı kapya biber 1 tane arpaçık soğan 1 tatlı kaşığı zeytin yağ 1 su bardağı içme suyu 0+6 Aylık Zerzevat Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Hepsini bir ortaya getirip pişiriyoruz. Ben buzluğa koyduğum için hazır oluyor. Pişdik den sonra bilendırdan geçiriyorum.Şifa olsun inşaallah. 0+6 Aylık Zerzevat Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı