K klimaci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 151,968 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 5 Ocak 2024 #1 0+7 Aylık Bebeklere Sebze Püresi Tarifi İçin Malzemeler 3 yaprak ıspanak 1 yemek kaşığı zeytinyağ 1 yemek kaşığı şehriye Bir çay tabağı kapya biber Az miktarda pırasa 0+7 Aylık Bebeklere Sebze Püresi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Hepsini tencereye alıp pişiriyoruz. Pişirilen sebze kaşık yardımıyla ezin. Ben yoğurtla karışık verdim dilerseniz hiç birşey eklemeden vere bilirsiniz şifa olsun inşaallah. 0+7 Aylık Bebeklere Sebze Püresi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
0+7 Aylık Bebeklere Sebze Püresi Tarifi İçin Malzemeler 3 yaprak ıspanak 1 yemek kaşığı zeytinyağ 1 yemek kaşığı şehriye Bir çay tabağı kapya biber Az miktarda pırasa 0+7 Aylık Bebeklere Sebze Püresi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Hepsini tencereye alıp pişiriyoruz. Pişirilen sebze kaşık yardımıyla ezin. Ben yoğurtla karışık verdim dilerseniz hiç birşey eklemeden vere bilirsiniz şifa olsun inşaallah. 0+7 Aylık Bebeklere Sebze Püresi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı