Son Konu

0 kilometre emo nickler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
0 kilometre emo nickler deli emo nickler emo nickler deli nickleri Defalarca benzer nickleri görmekten sıkıldınız mı ? İşte en yeni nicklerle karşınızdayım kızlar0kilometreemonickler5c582f7b8c000alt Bilhassa emo tarzı nicklerden hoşlananlar için sizlere özel nickler buyrun bakalım0kilometreemonickler5c582f7bbc68dgifalt :tik: :tik: :tik: ??•Çhoq kırgınım uyusam bitermy?dizlerim çhoq kanadı büyüsem geçermi? ßırakın tutmayın eğitmeyin üstüme gelmein yalnız bırakın lakin;ßekleyin gitmeyin ben hiçh iyi değilim Acaba acınacak durumda olduğun içinmi pop dinliyorsun,yahut pop dinlediğin içinmy acınacak durumdasın Benim gibi yaşayıp benim gibi vefat etmek size tarafından yok Ne vakit yaklaştıysam ittiniz,we ne süre geldiysem gittiniz,siz hep en büyüq we önde idiniz,gerceqden öyle oldu;önce siz bittinizzz ağlamaklı CümLeLeR kuRmuyoRumSözLeRime Toz Kaçtı, Böylece! sadisttiR AHALI , kendiLerine uygun mazo$ist ararLar Sonrada kuLLanır kuLLanır atarLar Gez Dolaş Yat KaLk EqLensana karışmam! Bugünü ben milat Saydım yakındır COŞMAM İNSANLARIN IZDIRAPLARINI DİNDİRMEK İÇİN YAPAMAYACAKLARI ŞEY YOKTUR BELKİDE BU BÖYLECE BİR FIRTINA KI, İNSAN UMUTLA HER TÜRLÜ SIĞINAĞA KOŞUYOR SİZİNLE SEVİŞEN BİR İNSANIN ASLINDA KİMİNLE SAVAŞTIĞINI KATIYEN BİLEMEZSİNİZ! SİZİ ÖPERKEN KİMİ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞTIĞINI,SİZİ SEVERKEN KİMDEN KORKU ETTİĞİNİ TAHMIN BİLE EDEMEZSİNİZ CiDDiysen vaRım ! DeqiLSeN SörF YapaR! AqLaTiRiM! Geçici HaYAtımdaN DAIMI KiM BiLemediM Seviyorsan yanımda kal sevmiyorsan ufaktan ufaktan yol al uMMadıqıN anDa cıkaR KarSıNa BeLa,dünYa koCa meKan aCımaS SaNa BaNa ellerının bom anlamsız olması senı çok mu uzuyor? ellerin dolu olsaydı bu senı mutlu edermiydi? mesela elinde ne olsaydı senı fazla mutlu ederdi ardakaş elimde bişiler var benım! asistan olabilirim Diki$ yerLeri atmi$ ßir hayatin bütün OrtaSinda , naRkoza muhtac ßir yürek iLe ßiraktiqin o yerLerdeyim ßundan ßöle sénin giBiléré kaRnım Tøk ! Yaşam sénin Rømeø ama Artık Juliét Yøk!!! vaRLıımı hissEtmeeNe yoqLuumda koymasIn Oyun bozan bir hayLazdım Biliyorum lakin Oynamadığımız bütün oyunLarı Kıskanıyorum şimdi Chéstér 0Lp qyb0Lmq istiy0rm…kmsénindé bLMasını ‘isT3miy0rmm!! küfRetsem hayata tüm kiNim gideRmi keNdi kaFama sıksam heRşey oRda biteR mi¿ keza qidenedir bu kent ayrıca qeLecek oLana oda azıcık oyaLanıp qideR nasıLsa LanetLiqim cehennemLiqim,Ruhsuzum ama öLümLüyüm bana öyle bakıp da merhamet yanılıyorsun, gayri ben senin bildiğin adam değilim eğer ıslanıyorsam bir başıma bulvarlarda bu benim kendi itliğimzaten istesen de sevemezdin beni senden daha sonra anlamını da yitirdi gözlerim acilen dünya güzeli gelse de tutup aşk dese hoşt derim PaRmAkLaRı KıRıLaN Bu Yazan YıLmAdI Bir ölü kapalı gözleriyle ağlarsa, bin ölünün kemikleri titrerHer biri Cuma günü gözlerini açsa,yüz bin ölü aheder…  

Üst Alt