Son Konu

02 Ekim Yengeç burcu Pazar günü yorumu

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
02 Ekim 2019 Yengeç burcu Pazar
Yengeç Burcu 2 Ekim Pazar Günü yorumu
Yengeç Burcu günlük yorumu 2 Ekim Pazar 2019

Sevgili Yengeçler Pazar günümüz dünden beri etkili olan AyYay burcu seyriyle başlıyor – Ben değil, sorunlar benden korksun diyerek güne başlayınız Bu sizin için fantastik bir moral olabilir Hassasiyetinizi natürel ama anlıyorum Ancak bugün gökyüzü Jüpiter denetiminde bir Ay ile ışıldıyor Bu ışık her birimiz için şifalıdır Biliniz ki, iyi niyetiniz size mutlaka güzelliklerle geri dönecektir O güzel yüreğiniz hiç merak etmesin

Saat 13:50 AyKuzey düğüm istediğiniz şeyleri almanız için sizi arkanızdan itekleyicidir Başkaları ne düşünürse düşünsün, ister onaylasınlar isterse ayrı düşünsünler artık umursamayınız Hayallerinizin peşinden artan bir şekilde, elde etmeye gönüllü olmalısınız Kendinizi yetkisiz hissetmeyiniz Bunca yılda yaşadıklarınız sizi gölge gibi peşine düşüp takip edecektir Gizli olunuz

Saat 15:36 AySatürn olumlu görünümü, cesaretli ve iyi kalpli olmanın, hiç kimsenin sizi yıldırmasına müsade vermemenin gerektiğini gösterir Şiddet işlerin yorgun savaşçılarısınız Akıp giden hayata karşın ayakta durmak zorundasınız İstediğiniz şeyleri yapmak için ola ki de uzun bir yola adım atmanız gerekecek Fakat bunu yapmadan da bir şeyleri gerçekleştirmenin bundan böyle olası olmadığını biliyorsunuz *

Üst Alt