D dadaş Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,364 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 5 Ocak 2024 #1 1 Tencerede 2 Renkli Sütlü Tatlı Tarifi İçin Malzemeler 3 su bardağı süt (bardak ölçüm 200 ml) 1 büyük çay bardağı un 1 büyük çay bardağı şeker Yarım yemek kaşı tereyağı Yarım paket vanilya 1.5 tatlı kaşığı kakao 6 tane bisküvi 1 Tencerede 2 Renkli Sütlü Tatlı Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Un ,şeker, sütü tencereye alıyoruz.Çırparak pişirelim. Kıvam alınca içine yağımızı vanilyayı ilave edelim karıştıralım ,altını kapatalım. Ben süt kutusunu kulandım suyla çalkalayıp suyunu dökelim . Muhallebinin yarısını kalıbımıza dökelim ,kalan muhallebiyle kakao ilave edelim gerekirse 2 çorba kaşığı kadar su ilave edebilirsiniz. Çırpıcıyla çırparak 1 dk pişirelim, kalıbımıza dökelim. Üzerine bisküvi dizelim oda ısısına gelince dolaba kaldıralım . 3-4 saat sonra tabağa ters çevirelim dilimleyip afiyetle yiyelim deneyecek olanlara afiyet olsun. 1 Tencerede 2 Renkli Sütlü Tatlı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
1 Tencerede 2 Renkli Sütlü Tatlı Tarifi İçin Malzemeler 3 su bardağı süt (bardak ölçüm 200 ml) 1 büyük çay bardağı un 1 büyük çay bardağı şeker Yarım yemek kaşı tereyağı Yarım paket vanilya 1.5 tatlı kaşığı kakao 6 tane bisküvi 1 Tencerede 2 Renkli Sütlü Tatlı Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Un ,şeker, sütü tencereye alıyoruz.Çırparak pişirelim. Kıvam alınca içine yağımızı vanilyayı ilave edelim karıştıralım ,altını kapatalım. Ben süt kutusunu kulandım suyla çalkalayıp suyunu dökelim . Muhallebinin yarısını kalıbımıza dökelim ,kalan muhallebiyle kakao ilave edelim gerekirse 2 çorba kaşığı kadar su ilave edebilirsiniz. Çırpıcıyla çırparak 1 dk pişirelim, kalıbımıza dökelim. Üzerine bisküvi dizelim oda ısısına gelince dolaba kaldıralım . 3-4 saat sonra tabağa ters çevirelim dilimleyip afiyetle yiyelim deneyecek olanlara afiyet olsun. 1 Tencerede 2 Renkli Sütlü Tatlı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı