10 Dakikada Kolay Lezzetli Tavuk Şiş Ve Elma Dilim Patates V(ideolu) Tanımı İçin Gereçler
2 modül tavuk göğüs
2 yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı salça
5 6 adet yeşil biber
10 12 adet mantar
2 adet soğan yahut 6 7 adet arpacık soğan
Mevsimine nazaran cherry domates (Ben kullanmadım kışın domates almıyorum)
2 adet kapya biber
Kekik
Toz biber
Karabiber
Tuz
1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ
Elma dilim patates için:
4 adet küçük patates ince kabuklu
Kekik
Toz biber
Karabiber
Tuz
1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ
10 Dakikada Kolay Lezzetli Tavuk Şiş Ve Elma Dilim Patates V(ideolu) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tavukları küp küp doğrayın ve içerisine yoğurt, salça yağ baharatları ekleyin ve karıştırın yaklaşık 2 saat dolapta bekletin vaktiniz varsa 1 gece dolapta marine olsun.
Bu ortada patatesleri yeterlice yıkayın ve elma dilim formunda kabuklarıyla bir arada doğrayın bir kaba alın. İçine yağ ve baharatları ekleyip, karıştırın ve yağlı kağıt serili tepsiye dökün, 200 derece fırında yaklaşık 40 dakika pişirin.
Patatesler pişerken tavukları dolaptan alalım ve biberleri soğanı doğrayalım mantarları yıkayalım ve çöp şişimize tavuk biber mantar soğan biçiminde dizerek şişlerimizi bitirelim.
Yağlı kağıt serili tepsiye dizelim ve fırının orta kısmında 200 derecede denetimli yaklaşık 20 dakika ortada çevirerek pişirelim. Olağanüstü lezzetli bir yemek oluyor ben yanında pilav da yaptım siz nasıl arzı ederseniz o biçimde servis edin afiyet olsun youtube da abone olmayı unutmayın
10 Dakikada Kolay Lezzetli Tavuk Şiş Ve Elma Dilim Patates V(ideolu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı