M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 30 Tem 2024 #1 10 Dakikada Nutellalı Dolama Katmer Tanımı İçin Materyaller 2 adet baklavalık yufka 2-3 yemek kaşığı nutella 3 yemek kaşığı tereyağı (Eritilecek) 1 kase toz fıstık 1 yemek kaşığı toz şeker (İsteğe bağlı) 10 Dakikada Nutellalı Dolama Katmer Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Tereyağı eritilir. Tezgah fırçayla düzgünce yağlanır. Yufkanın biri koyulup fıstık serpiştirilir. Uzun tarafa kenarlar boş kalacak halde nutella sıkılır. İsterseniz nutella olmayan yerlere toz şeker serpiştirebilirsiniz. Ben nutellayı çok koyduğum için koymadım. Nutellalı kenarlar kapatılıp rulo biçiminde sarılır. Tezgah tekrar yağlanır. İkinci yufkaya da tıpkı süreç yapılıp birinci yufkanın etrafına dolanır. 180 derecede kızarana kadar pişirilir.
10 Dakikada Nutellalı Dolama Katmer Tanımı İçin Materyaller 2 adet baklavalık yufka 2-3 yemek kaşığı nutella 3 yemek kaşığı tereyağı (Eritilecek) 1 kase toz fıstık 1 yemek kaşığı toz şeker (İsteğe bağlı) 10 Dakikada Nutellalı Dolama Katmer Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Tereyağı eritilir. Tezgah fırçayla düzgünce yağlanır. Yufkanın biri koyulup fıstık serpiştirilir. Uzun tarafa kenarlar boş kalacak halde nutella sıkılır. İsterseniz nutella olmayan yerlere toz şeker serpiştirebilirsiniz. Ben nutellayı çok koyduğum için koymadım. Nutellalı kenarlar kapatılıp rulo biçiminde sarılır. Tezgah tekrar yağlanır. İkinci yufkaya da tıpkı süreç yapılıp birinci yufkanın etrafına dolanır. 180 derecede kızarana kadar pişirilir.