Son Konu

10 Kasım İle İlgili Ozlu Sozler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
10 Kasım ile ilgili kısa ozlu sozler derledik sizler icin sayfamızda 10 Kasım ile ilgili soylenmiş ozlu sozler bulabilirsinizYurdumuzun kurucusu Ataturk adına yazılmış olan birbirinden guzel ozlu sozleri sizlerle paylaşıyoruz ve Mustafa Kemal Ataturk'u saygı ile anıyoruz

ALT :wwwupluploads10kasimsozleri3250010kasimsozleri32500ALT

Cokmuş bir ulkeye gecmişin tarihsel değerini geri veren Ataturk olmuştur Massagero Gazetesi

Coktan, pek coktan beri bu millet bir oğlunun kişiliğinde boylesine kendini bulmamıştı

Ataturk'un olumu yalnız Turk Ulusu icin değil,O'nun orneğine cok muhtac olan butun doğu ulusları icin de buyuk kayıptır

Ataturk, olumunden once herkes tarafından saygı gosterilen, değer verilen guclu, dinc ve calışkan bir Turkiye yaratmak ulkusunu tamamen başardı

Cağımızda; uzak goruşlu, cesur, siyasi ve ekonomik reformlarla Turkiye’yi bugunku modern cumhuriyet durumuna getiren Ataturk’tur Aynı zamanda bugun Turkiye’nin Avrupa Ortak Pazarı’na girebilecek guce erişmesini sağlayan modern ekonominin temelini hazırlayan da yine O’dur

Bu, insanlığa denenmis bir felsefe ornegi olarak sunulabilir Ataturk yuz yillara sığabilecek işleri on yılda tamamladı

Eşsiz Kahraman Ataturk,vatan sana minnettardır İsmet İnonu

İnsanı teslim alıcı fevkalade onderlik kuvveti vardır O, tetiktir, hazır cevaptıir, dikkati cekecek kadar zekidir Gladys Baker

Ataturk Turkiye'yi utanma ve cokuntuye uğramaktan kurtardı

Ataturk,dinamik bir ruha sahiptirO'na tutunan insan olduğu yerde kalmaz Ataturk,geliştirici ve genişletici bir duşunceye sahiptirO'nun arkasından gidenler geride kalmazCemal Gursel

Ben şimdiye kadar on beş hukumdar ve cumhurbaşkanı ile ozel ve resmi konuşmalar yaptım Bu geceki kadar ezildiğimi hatırlamıyorum Mustafa Kemal’de buyuk bir ruh kudretinin esrarı var

Üst Alt