B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 Bugün 00:22 #1 10 Kasım ile ilgili şarkılar Bir bulut inmiş,beyaz, Karlı dağlar başına Her 10 Kasım sabahı, Bir ateş duşer, doşume Nerdesin, ey Ata?m nerede? Sensiz millet, oksuz burada Sanat, ilim, fen seninle Sevinen, gulen seninle Olmak isterdik inan, Ebediyen seninle Dağların, ak başı kar mıdır? Kuşlar, Ata?mdan haber, var mıdır? Yarım bıraktığın işler, Bugun, sanki seni bekler Zengin millet hayalin, Acep, neden emekler? Sen gelmiyorsan, bir haber gonder Kim icimizdeki, Ataturk gibi onder? 10 KASIM (şarkı) 10 Kasım 10 kasımmmm10 kasımmmm10 kasımmm benim en buyuk yasım (tekrar) sen yureğimde sen damarımda sonsuzluğa akan kansın yurdumu kurtaran turkluğe guc katan ozgurluğu yaratansın (tekrar) 10 kasım10 kasım10 kasım benim en buyuk yasım (tekrar) Turk oğluyum Turk olarak olurum Kanım Turktur dilim Turkce sozum Turk Turk olmayı en mukaddes bilirim Dinim islam icim Turktur ozum Turk Turk ’e karşı kim olursa karşım var Arş ileri arş ileri marşım var Bu ulkede Turk İstiklal Marşım var AYYILDIZ ’lı bayrağım Turk tezim Turk Turkce yurur her kıtada gezerim Şiirim Turk,bağlamam Turk,yazım Turk Turkluğume zarar gorsem ezerim Avrupa ’da iz bıraktım izim Turk Turk ’e karşı kim olursa karşım var Arş ileri arş ileri marşım var Bu ulkede Turk İstiklal Marşım var AYYILDIZ ’lı bayrağım Turk tezim Turk…
10 Kasım ile ilgili şarkılar Bir bulut inmiş,beyaz, Karlı dağlar başına Her 10 Kasım sabahı, Bir ateş duşer, doşume Nerdesin, ey Ata?m nerede? Sensiz millet, oksuz burada Sanat, ilim, fen seninle Sevinen, gulen seninle Olmak isterdik inan, Ebediyen seninle Dağların, ak başı kar mıdır? Kuşlar, Ata?mdan haber, var mıdır? Yarım bıraktığın işler, Bugun, sanki seni bekler Zengin millet hayalin, Acep, neden emekler? Sen gelmiyorsan, bir haber gonder Kim icimizdeki, Ataturk gibi onder? 10 KASIM (şarkı) 10 Kasım 10 kasımmmm10 kasımmmm10 kasımmm benim en buyuk yasım (tekrar) sen yureğimde sen damarımda sonsuzluğa akan kansın yurdumu kurtaran turkluğe guc katan ozgurluğu yaratansın (tekrar) 10 kasım10 kasım10 kasım benim en buyuk yasım (tekrar) Turk oğluyum Turk olarak olurum Kanım Turktur dilim Turkce sozum Turk Turk olmayı en mukaddes bilirim Dinim islam icim Turktur ozum Turk Turk ’e karşı kim olursa karşım var Arş ileri arş ileri marşım var Bu ulkede Turk İstiklal Marşım var AYYILDIZ ’lı bayrağım Turk tezim Turk Turkce yurur her kıtada gezerim Şiirim Turk,bağlamam Turk,yazım Turk Turkluğume zarar gorsem ezerim Avrupa ’da iz bıraktım izim Turk Turk ’e karşı kim olursa karşım var Arş ileri arş ileri marşım var Bu ulkede Turk İstiklal Marşım var AYYILDIZ ’lı bayrağım Turk tezim Turk…