I iltasyazilim Yeni Üye Katılım 25 Ara 2016 Mesajlar 2 Tepkime 1 Puanları 38 Yaş 36 Credits -2 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 15 Kas 2023 #1 10 Kasım ile ilgili şarkılar Bir bulut inmiş,beyaz, Karlı dağlar başına Her 10 Kasım sabahı, Bir ateş düşer, döşüme Nerdesin, ey Soy?m nerede? Sensiz millet, kimsesiz burada Sanat, ilim, fen seninle Sevinen, tebessüm eden seninle Elde Etmek isterdik inan, Daima seninle Dağların, ak başı kar mıdır? Kuşlar, Cet?mdan haber, var mıdır? Yarım bıraktığın işler, Bugün, sözde seni bekler Varlıklı ahali hayalin, Acep, niçin emekler? Sen gelmiyorsan, bir haber bayrak direği Kim içimizdeki, Atatürk gibi önder? 10 KASIM (şarkı) 10 Kasım 10 kasımmmm10 kasımmmm10 kasımmm benim en büyük yasım (yeniden) sen yüreğimde sen damarımda sonsuzluğa akan kansın yurdumu kurtaran türklüğe zorlama katan özgürlüğü yaratansın (her tarafta) 10 kasım10 kasım10 kasım benim en büyük yasım (bitmiş) Türk oğluyum Türk olarak ölürüm Kanım Türktür dilim Türkçe sözüm Türk Türk olmayı en mukaddes bilirim Dinim islam içim Türktür özüm Türk Türk ’e karşı kim olursa karşım var Arş ileri arş ileri marşım var Bu ülkede Türk İstiklal Marşım var AYYILDIZ ’lı bayrağım Türk tezim Türk Türkçe yürür her kıtada gezerim Şiirim Türk,bağlamam Türk,yazım Türk Türklüğüme hasar görsem ezerim Avrupa ’da iz bıraktım izim Türk Türk ’e karşısında kim olursa karşım var Arş ileri arş ileri marşım var Bu ülkede Türk İstiklal Marşım var AYYILDIZ ’lı bayrağım Türk tezim Türk… *
10 Kasım ile ilgili şarkılar Bir bulut inmiş,beyaz, Karlı dağlar başına Her 10 Kasım sabahı, Bir ateş düşer, döşüme Nerdesin, ey Soy?m nerede? Sensiz millet, kimsesiz burada Sanat, ilim, fen seninle Sevinen, tebessüm eden seninle Elde Etmek isterdik inan, Daima seninle Dağların, ak başı kar mıdır? Kuşlar, Cet?mdan haber, var mıdır? Yarım bıraktığın işler, Bugün, sözde seni bekler Varlıklı ahali hayalin, Acep, niçin emekler? Sen gelmiyorsan, bir haber bayrak direği Kim içimizdeki, Atatürk gibi önder? 10 KASIM (şarkı) 10 Kasım 10 kasımmmm10 kasımmmm10 kasımmm benim en büyük yasım (yeniden) sen yüreğimde sen damarımda sonsuzluğa akan kansın yurdumu kurtaran türklüğe zorlama katan özgürlüğü yaratansın (her tarafta) 10 kasım10 kasım10 kasım benim en büyük yasım (bitmiş) Türk oğluyum Türk olarak ölürüm Kanım Türktür dilim Türkçe sözüm Türk Türk olmayı en mukaddes bilirim Dinim islam içim Türktür özüm Türk Türk ’e karşı kim olursa karşım var Arş ileri arş ileri marşım var Bu ülkede Türk İstiklal Marşım var AYYILDIZ ’lı bayrağım Türk tezim Türk Türkçe yürür her kıtada gezerim Şiirim Türk,bağlamam Türk,yazım Türk Türklüğüme hasar görsem ezerim Avrupa ’da iz bıraktım izim Türk Türk ’e karşısında kim olursa karşım var Arş ileri arş ileri marşım var Bu ülkede Türk İstiklal Marşım var AYYILDIZ ’lı bayrağım Türk tezim Türk… *