Son Konu

10 Senedir Kılmadığım Namazları Kaza Etmeli miyim?

Stillwater

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
İyi günler. Ben 15 sene önceden namaz kılmaya başladım. 5 sene namaz kıldıktan sonra namazı bıraktım. :-( Allah’ıma şükürler olsun ki yaptığım yanlıştan dönerek namaza tekrar başladım. Arada 10 sene namaz kılmadım. Bu namazların kazası kılınmalı mı?

10 senedir kılmadığım namazları kaza etmeli miyim? Sorusunun cevabı: Değerli ziyaretçimiz, tabi ki namazlarınızı 10 sene gibi bir süre içerisinde kılmamış olmanız büyük bir eksiklik. Yüce Mevla’mız günahlarınızı af eylesin. Fakat bununla birlikte bu hatanızın farkına varmanız ve bu büyük eksiğinizi telafi çabasına girmenizde gerçekten çok değerli ve önemli bir konu. Evet bu kazaya kalmış olan namazlarınızı bir an önce kılmalı ve yüce Mevla’mıza samimiyet ile sizi af etmesi için dua etmelisiniz.

Namazlarınızı kaza etmek için hiç vakit geçirmemeye çalışın. Zira dünya hayatı fani ve geri dönüşü olmayan bir hayattır. Kaza namazlarını kılma konusunda merak ettiğiniz konular var ise Kaza Namazı Nasıl Kılınır? veya Kaza Namazı ile ilgili sorular başlıklı konulara baş vurmanızda fayda var.

Üst Alt