bilgiliadam
Yeni Üye
10Türkçe Olimpiyatları Muhammed Salman'ın Seslendirdiği Usta Şarkısının Sözleri Türkçe Olimpiyatları Muhammad Usta Şarkısı 30 haziran Bir şarkısın sen Türkçe Olimpiyatları Muhammad Salman'ın 30 Haziranda söylediği şarkı Sevgili melekler, bildiğiniz üzere bu yıl 10su düzenlenen Türkçe Olimpiyatları büyük bir katılım ve coşkuyla noktalandı Daha önce sizlerle bu yılın kazanan şarkısını paylaşmıştık Bu konumuzda ise hafızalara kazınan Türkçe Olimpiyatları Muhammed Salman 'ın seslendirdiği Artist şarkısının sözleri paylaşacağız10turkceolimpiyatlarimuhammedsalmaninseslendirdigiustasarkisininsozleri5c57a4a834381alt 1549247652 1549247652 10turkceolimpiyatlarimuhammedsalmaninseslendirdigiustasarkisininsozleri5c57a4a868ef110turkceolimpiyatlarimuhammedsalmaninseslendirdigiustasarkisininsozleri5c57a4a868ef110turkceolimpiyatlarimuhammedsalmaninseslendirdigiustasarkisininsozleri5c57a4a868ef1 Gel otur yanıma derdimi dinle Canım dediklerim yordu be sanatçı Gözyaşın kaldıysa ağla benimle Dostum bildiklerim vurdu be sanatkâr Kimseler halim sormadı Eyvahsız günüm olmadı Tükendim birşey kalmadı Bu nasıl yaşamak usta Elveda gençliğim elveda derde Perdeler kapandı ömür sahnemde Süre doldu artık bana müsade Hakkını helal et helal et sanatkâr Çareler içinde çaresiz kaldım Ben bittim çilem bitmedi ressam Cefadan payıma düşeni aldım Ben bıktım o benden bıkmadı ressam Kimseler halim sormadı Eyvahsız günüm olmadı Tükendim birşey kalmadı Bu nasıl yaşamak usta Elveda gençliğim elveda derde Perdeler kapandı ömür sahnemde Zaman doldu bundan böyle bana müsade Hakkını helal et helal et sanatçı