Son Konu

1000 TL'lik güneş gözlüğünün fiyatı 85 TL'ye düştü! Stoklarla sınırlı!

dagcı

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,900
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
68
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
imodifier




Yazın ortasına gelmemiz sebebiyle güneş gözlükleri de ucuzlamaya başladı. Bilhassa de seri sonu gözlüklerde dayanılmaz bir indirim kelam konusu.

Yazın vazgeçilmezlerinden birisi de güneş gözlükleri diyebiliriz. Hem gözlerimizin güneşe karşı rahat etmesi, hem de biçimimizi ön plana çıkarmak için güneş gözlüklerini tercih ediyoruz. Elbette son periyottaki fiyat artışları güneş gözlüklerini de vurmuş durumda.

Çok bilindik markalardan bir gözlük almak istediğinizde 1000 TL ve üzeri sayıları gözden çıkarmanız gerekiyor. Özellikle de Rayban üzere markalar için çok daha fazlasını da ödemeniz gerekebilir.

Fakat bir güneş gözlüğü için bu kadar yüksek meblağlar ödemek istemeyebilirsiniz. Çünkü çok daha ucuza bilindik markaların gözlüklerini edinmeniz mümkün.

1000 TL'lik güneş gözlüğünün fiyatı 85 TL'ye düştü! Stoklarla sınırlı!


Tabi ki bir de kur düşükken ülkemize gelip artık indirimli olarak satılan modeller var. Malum geçtiğimiz yıl bu devirler dolar kuru çok daha düşük bir düzeydeydi. Hasebiyle gözlük fiyatları da çok daha düşüktü. İşte geçtiğimiz yılın eserlerini şimdilerde çok makul fiyatlara satın alabilirsiniz.

Bu stil satıcıları internet üzerinde bulmanız mümkün. Bizler hali hazırda bulduğumuz bir markayı takipçilerimizle paylaşmak istedik. Bu mağazada bilindik markaların güneş gözlükleri epey makul fiyatlardan satılıyor.

Dilerseniz pek çok eserin yer aldığı mağazanın linkine buradan göz atabilirsiniz. Elbette şunu da belirtmek gerekiyor. Stoklarla sonlu olan ucuz gözlükler siz linke tıkladığınızda çoktan tükenmiş olabilir. Zira büyük bir talep kelam konusu.

 
Üst Alt