Son Konu

14 Şubat sevgiler gunu en guzel aşk sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
14 Şubat sevgiler gunu en guzel aşk sozleri mesajları

Hani gozler vardır sozleri anlatır, hani sozler vardır gozleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır Nice sevgililer gunlerine minik bebeğim

Seni her duşunduğumde kalbime bir yıldız ciziyorum Benim şimdi kac yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gokyuzum var Sevgililer gunumuz kutlu olsun!

Bugun her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni duşundum Sevgililer gunun kutlu olsun!

images14subatsevgilergunuenguzelasksozleri5ad916b970744

Yedi ayrı iklimden yedi cesit arı getirseler yedi cesit arı yedi ayrı ciceği dolaşsa yedi ayrı cicekten bal yapsa senin kadar tatlı olamaz İyi ki varsın!

Yureğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim Sevgililer gununu kutluyorum Daha nice yıllara

Guneşin doğduğu da bir gercek battığı da Kalbimin attığı da bir gercek, gunun bittiği de Ne cıkar tum gercekleri saysak tek tek Seni seviyorum, işte o en buyuk gercek

Sen benim hayatımda olduğun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir Daha nice sevgililer gununde beraber olmayı diliyorum

Yureğim hafif ıslaktır benim kuytu koşelerde ağlamaktan ve rengi hafif ucuktur kurusun diye kac kez guneşe asmaktan Sevgililer gunun kutlu olsun aşkım

Sevgililer gununde beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tuylerinde umut ve gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat Yureğin kadar yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her caresizliğe! Benimle uyu benimle uyan Birlikte varalım nice yıllara

Butun mevsimleri bir gunde, butun yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle Daha nice sevgililer gununu beraber gecirmek dileğiyle

İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim Sevgililer gunumuz kutlu olsun!

Bu sevgililer gununde beyaz bir guvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tuylerinde umut ve gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat

Ne zaman tutsam ellerini gozlerimin onunden mevsimler gecer, ne zaman gozlerin gozlerime değse samanyolundan bir yıldız duşer Sevgililer gunun kutlu olsun!

Denizi icerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi cırpınıyorum Mavi gozlerini ozluyorum Sevgililer gunun kutlu olsun

Gozlerin nehir kirpiklerin kopru olsa, ben uzerinden gecerken ipler kopsa ve duştuğum yer dudakların olsa Sevgililer gununde bir opucuk borclusun bana

Üst Alt