Sevgililer gununde beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tuylerinde umut ve gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat Yureğin kadar yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!
Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her caresizliğe! Benimle uyu benimle uyan Birlikte varalım nice yıllara
Sana doğru bir kelebek ucurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağınaufacık bir opucuk kondurdu Hissettin mi? Sevgililer gunun kutlu olsun!
Birbirlerini seven insanların kalpleri arasında gozle gorulmeyen ipler olurmuş, insanlar uzaklaştıkca ipler gerilir insanın canını acıtırmış ama asla KOPMAZMIŞ
images14subatsevgililergunuasksozleri5ad92c8c089b3
Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni gorebilmen icin, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim uzulduğunde gozyaşlarını yağmur olup silebilmek icin, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen icin Sevgililer gunun kutlu olsun biriciğim
Seni denizdeki kumlar, gokteki yıldızlar, ormandaki ağaclar, dunyadaki insanlar, okyanustaki sular ve guneşin ışıklarından daha cok seviyorum
Ne zaman tutsam ellerini gozlerimin onunden mevsimler gecer, ne zaman gozlerin gozlerime değse samanyolundan bir yıldız duşer Sevgililer gunun kutlu olsun
Yureğim hafif ıslaktır benim kuytu koşelerde ağlamaktan ve rengi hafif ucuktur kurusun diye kac kez guneşe amatan Sevgililer gunun kutlu olsun
Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha bir sonuk olur ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan eğer Beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tuylerinde umut ve gagasında iyi geceler opucuğu, uzat yanağını Muck
Ben senin o gozlerine baktığım an kendimden geciyorum Seni unutmaya calışsam bile unutamıyorum cunku ben seni cok seviyorum
Bugun her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca asık olup seni duşundum Sevgililer gunun kutlu olsun!
İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim Sevgililer gunumuz kutlu olsun!
Bu sevgililer gununde beyaz bir guvercin yolluyorum sana kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tuylerinde umut ve gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat
images14subatsevgililergunuasksozleri5ad92c8d1cb92
Hani gozler vardır sozleri anlatır, hani sozler vardır gozleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır Nice sevgililer gunlerine minik bebeğim
Hani gozler vardır sozleri anlatır, hani sozler vardır gozleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır Nice sevgililer gunlerine minik bebeğim
Doğan her gunun sabahında icimde gozlerini gorebilmek aşkı olmasa, inan hicbir şeye değmezdi yaşamak Sevgililer gunun kutlu olsun!
Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir Şimdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim Seni hasretimi tuketircesine kucaklıyorum