Son Konu

17 Aralık'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

elektronikci

Yeni Üye
Tepkime
0
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-06139942dfdb2ea1b6bc1e3fbab10b9e8d6fb46c.jpg

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...

1. Öykü Karayel, 'Yılın Kadını' seçildiği ödül töreninde yaptığı konuşmayla eşi Can Bonomo'yu gözyaşlarına boğdu!

2. GQ Türkiye 2021 'Men of The Year' Ödülleri sahiplerini buldu!

3. Aslıhan Malbora “İbrahim Selim ile Bu Gece” programında soyadıyla ilgili maruz kaldığı kötü şakaları paylaştı!

“İsmimin anlamına bakmadım çünkü kendim farkına varıp soyadımın tuhaflığını anladığım an bunu aileme hemen sordum. En kötü şakaya gelirsek, ‘Malbora mı? Kısa mı uzun mu?’ şeklinde yapılan kötü şakalar diyebiliriz. Ya da birisiyle tanışıyorum, ‘Merhaba ben Aslıhan Malbora’ dediğimde karşı taraftan da kötü esprilerle karşılaşıyorum. Anlamına gelecek olursak; “Milli mücadele zamanında atalarım, mallarını kaybetmiş ve mallarının alabora olmasından dolayı bu isim ortaya çıkmış.”

4. Dilan Deniz Çiçek'in önümüzdeki günlerde evlilik teklifi aldığı yönetmen sevgilisinin ailesiye tanışmak için İzlanda'ya gideceğini öğrendik!

5. Bardan Mardini, yeni tarzıyla Özcan Deniz'e benzetilmesiyle ilgili konuştu!

“Saçımı boyuyordum, artık boyamıyorum. Saunadan çıkıp, üzerime ceket giyip fotoğraf çektim. Yeni imaj çalışmam pazartesi olacak Özcan Abi’yle konuştum. İnsanlar birbirine benzeyebilir. Bu konu niye o kadar uzadı anlamadım.”

Üst Alt