bilgiliadam
Yeni Üye
19 Mayıs İle İlgili Ozlu Kısa Sozler
images19mayisileilgiliozlukisasozler5ad0f5d6a4602
19 Mayıs Ataturk’u Anma ve Genclik ve Spor Bayramıyla ilgili en guzel sozleri bir araya getirdik Turk tarihinin belki de donum noktası denebilecek bir oneme sahip olan bu gunu en guzel sozlerle kutlamak isteyenler icin…
Kurtuluş Savaşımızın Buyuk Onderi Ataturk’un kurtuluş mucadelesinin bir meşalesi olarak; Samsun ’a cıkışının yıl donumunu kutladığımız bugun, “Turk Ulusunun Genclerine, Buyuk Onder Ataturk tarafından bayram olarak armağan edilmesi onlara verdiği değerin ayrı bir gostergesidir
Bilim,fen, teknik icin Avrupa’ya gidelim, fakat kulturde, yani dilde, ahlakta, sanatta ve hayat anlayışında hep Turk kalalım
Beni gormek demek, mutlaka yuzumu gormek demek değildir Benim duşuncelerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeter
Turk cocuğu ecdadını tanıdıkca, daha buyuk işler yapmak icin kendinde kuvvet bulacaktır
Ozgurluğun de, eşitliğin de, adaletin de dayandığı yer ulusun egemenliğidir
Oğrenciye, her ne yaşta olursa olsun geleceğin buyuğu gozu ile bakılmalı ve oyle davranılmalıdır
19 Mayıs guven, sevinc, hareket gunudur
Zafer “Zafer benimdir diyebilenlerindir
19 Mayıs yeni Turkiye’nin ve Ataturk’un doğum gunudur
19 Mayıs ulusal egemenliğin başlangıc gunudur
Spor gencliğin kuvvet kaynağıdır
Zaferin buyukluğu, savaşın cetinliği ile olculur
Gencler, sizler sizlerden oncekileri tanıyın ki, sizden sonrakiler de sizi tanısın
Gecmişini bilen bir kuşak, geleceğe daha kuvvetli sarılır
Her kafanın anlamaktan aciz olduğu yuksek bir varlıktır genclik
Turk cocuğu, cok zekisin, bu belli; fakat, zekanı unut, daima calışkan ol
images19mayisileilgiliozlukisasozler5ad0f5d6a4602
19 Mayıs Ataturk’u Anma ve Genclik ve Spor Bayramıyla ilgili en guzel sozleri bir araya getirdik Turk tarihinin belki de donum noktası denebilecek bir oneme sahip olan bu gunu en guzel sozlerle kutlamak isteyenler icin…
Kurtuluş Savaşımızın Buyuk Onderi Ataturk’un kurtuluş mucadelesinin bir meşalesi olarak; Samsun ’a cıkışının yıl donumunu kutladığımız bugun, “Turk Ulusunun Genclerine, Buyuk Onder Ataturk tarafından bayram olarak armağan edilmesi onlara verdiği değerin ayrı bir gostergesidir
Bilim,fen, teknik icin Avrupa’ya gidelim, fakat kulturde, yani dilde, ahlakta, sanatta ve hayat anlayışında hep Turk kalalım
Beni gormek demek, mutlaka yuzumu gormek demek değildir Benim duşuncelerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeter
Turk cocuğu ecdadını tanıdıkca, daha buyuk işler yapmak icin kendinde kuvvet bulacaktır
Ozgurluğun de, eşitliğin de, adaletin de dayandığı yer ulusun egemenliğidir
Oğrenciye, her ne yaşta olursa olsun geleceğin buyuğu gozu ile bakılmalı ve oyle davranılmalıdır
19 Mayıs guven, sevinc, hareket gunudur
Zafer “Zafer benimdir diyebilenlerindir
19 Mayıs yeni Turkiye’nin ve Ataturk’un doğum gunudur
19 Mayıs ulusal egemenliğin başlangıc gunudur
Spor gencliğin kuvvet kaynağıdır
Zaferin buyukluğu, savaşın cetinliği ile olculur
Gencler, sizler sizlerden oncekileri tanıyın ki, sizden sonrakiler de sizi tanısın
Gecmişini bilen bir kuşak, geleceğe daha kuvvetli sarılır
Her kafanın anlamaktan aciz olduğu yuksek bir varlıktır genclik
Turk cocuğu, cok zekisin, bu belli; fakat, zekanı unut, daima calışkan ol