Son Konu

2-3 Nisan AÖF Sınav Soru Ve Cevapları

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
23 Nisan 2019 AÖF Imtihan Soru Ve Cevapları,
AÖF 23 Nisan Sınavı Soru Ve Cevapları

Açıköğretim Fakültesi 2019 2 Dönem Sınavları Soru Ve Cevaplarının yayınlanacağı temas ve ayrıntılar şöyle:

2019 Açıköğretim Fakültesi 2 Dönem Soru Ve Cevaplarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz

eogrenmeanadoluedutr

Açıköğretim Fakültesi 2019 2 Dönem Soru Ve Cevaplarına varmak yönergesi:

Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2001 yılından bu yanlamasına sınav soruları ve yanıt anahtarları eKitap biçiminde yayınlanmaktadır Öğrenciler TC kimlik numarasıyla oturum açarak “Fakülte başlığından “Imtihan Soruları seçeneğine, “Bölüm başlığından öğretim yılını, “Ders başlığından istenen sınavı seçerek imtihan sorularına erişebilirler

Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi öğrencisi iseniz, TC Kimlik Numaranızile eÖğrenme Portalına oturum açabilirsiniz

Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Batı Avrupa Programı öğrencisi iseniz, Öğrenci Numaranızile eÖğrenme Portalına oturum açabilirsiniz

Anadolu Üniversitesi örgün program öğrencileri de portalda Öğrenci Numarasıile oturum açabileceklerdir

Yabancı uyruklu örgün program öğrencileri portalda 9ile başlayan Öğrenci Numarasıile oturum açabileceklerdir

Eğer öğrencimiz değilseniz, yukarıdaki kutucuğa konukyazarak eÖğrenme Portalına oturum açabilirsiniz Fakat bu durumda, çoğu hizmetimizden sınırlı olarak yararlanabilirsiniz

Öğretim Üyeleri, kendilerine bildirilen kullanıcı adı ve şifreleri ile sistemde oturum açabilirler

Internet Explorer'da güvenlik ve gizlilik ayarları varsayılan düzeyden daha yukarda olmamalıdır

eÖğrenme portalına Türkçe karakterli alan adları (http:eöğrenmeaöfedutr, http:eöğrenmeaçıköğretimedutr vb) ile antre yapabilirsiniz Bunun için Internet Explorer 70 veya Mozilla Firefox 20 kullanmanız gerekmektedir

Özel Baskı *

Üst Alt