bilgiliadam
Yeni Üye
2 eşli adamın Serap Ezgü'ye şok teklifi! 1548647671 1548647671 2esliadaminserapezguyesokteklifi5c4e7cfcae9ea2esliadaminserapezguyesokteklifi5c4e7cfcae9ea 2esliadaminserapezguyesokteklifi5c4e7cfcae9ea 2 eşli 7 çocuklu medya patronunu ve 2'inci eşinin davetli olarak katıldığı programa Serap Ezgü'ye yapılan önerge damgasını vurdu; İstersen sen de gel Star TV’de yayınlanan Kabahat ve Ceza adlı programa katılan 2 eşi ve 7 tane çocuğu olduğunu söyleyen İzmirli medya patronu “Biz müslüman toplumuz, Peygamberimizin fazla eşliliğini alıyoruz öğreniyoruz' dedi ve kendisine karşı meydana çıkan Serap Ezgü'ye 'istersen sende gel' dedi bir anda stüdyoda soğuk bir rüzgar esti 2 eşli medya patronu; İlahi hak bana diyor ama Ben seni tek bir kadına kilitlemedim Erkeksin doğan var seçip 34 tane alabilirsin Ben bunu gerekli görüyorum, kadını seviyorum Siz bizi evde cilveleşmiyor mu sanıyorsunuz Evde kahkaha atmıyor muyuz sanıyorsunuzdeyince Serap Ezgü daha da çileden çıktı Serap Ezgü araya girerek şu itirazda bulundu; “ 1400 yıl öncesinin şartlarıyla bugünün şartlarını bir düşünmüyorum Hz Muhammed'in her huyunu, davranışını, ibadetini Allah'a bağlanışını örnek alabiliyorsak ne mutlu bize ama o günün koşulları içindeki çok eşli yaşamını misal alıyorsanız bu çağırmak değildir fakat Hz Muhammed'i misal alıyorsunuz Uygar kanunumuzda tek eşlilik var, Türkiye bir hukuk devleti hukuk ve yasalar bunu uygun görüyor