Son Konu

2 kişilik skec orneği

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
İki kişilik skec orneği
2 kişilik komik skec
2 kişilik komik kısa skec

BEN SENİN YAŞINDAYKEN

BABA : Oğlum gel bakalım buraya!
COCUK : Buyur baba!
BABA : Bu hafta yapılan sınavda kacıncı oldun?
COCUK : 25 oldum baba
BABA : Ama nasıl olur! Daha gecen hafta 21 idin Nasıl dort sıra birden geriledin? Tembel herif
COCUK : Ne yapayım baba? Sınıfa dort tane yeni oğrenci daha geldi Dolayısıyla 21likten, 25 liğe geriledim Hem bana kızmaya senin hakkın yok
BABA : Bak şu bacaksıza! Bu kadar tembel olacaksın ve benim sana kızmaya hakkım olmayacak, oyle mi?
COCUK : Tabii Demek ki mukemmel bir cocuk dunyaya getirememişsiniz El alem oyle cocuk yapıyor ki! Hepsi super zeka
BABA : Kızdırma beni alırım ayağımın altına bak Sınıfta kalmış abuk subuk, aptal saptal konuşuyor
COCUK : Niye kızıyorsun baba? Sınıfta kaldıysak ne olmuş! Daha iyi ya!
BABA : Neresi iyi bunun?
COCUK : Surekli maddi sıkıntıdan bahsediyordun, duşunsene yeni sınıf icin yeni kitaplar almak zorunda kalacaktın Şimdi buna gerek kalmadı Aynı kitapları yeniden kullanacağım
BABA : Yahu şu karneye bakButun dersler bir, bir, bir Allah aşkına bir tane bile iki yok Yuh sana, nasıl becerdin bunu?
COCUK : Hepsi bir mi, emin misin baba?
BABA : Bir de utanmadan şaşırma numarası yapıyor Utan, utan! Al da kendi gozlerinle bir daha bak karneye
COCUK : Allah, Allah! Ver bakalım şu karneyi Hepsi bir olmamalıydı
BABA : Şunun soylediğine bak Doğru hepsi bir olmamalıydı Sıfır olmalıydıBir sene boyunca yattın tabi Bir bile fazla sana Ben senin yaşındayken sınıfın en iyisiydim Karnemde butun notlarım 5idi, 5
COCUK : Yapma baba Bu benim karnem değil Dun bu karneyi tavan arasında buldum Senin karnen bu Neee! Benim karnem mi? Hadi canımVer bakiiimLAaa! Sahi ya Eee Şeeey yani Diyecektim ki!
COCUK : Demek butun notların beşti haa İşte bak bu da benim karnem İtiraf et baba, ben senden daha calışkanım
BABA : Tamam, tamam anladık, para istiyorsun Soyle ne kadar vereyim?
COCUK : Şeey! Ne desem bilmem ki! 500 yeter Ama şimdilik
BABA :Ne 400 mu? 300 neyine yetmez? Al şu 200´u 100´ unu geri getir
COCUK : Ama baba
BABA : Aması maması yok Al şunu! Dur bakim, senin eline ne oldu boyle?
COCUK : Onemli değil baba
BABA : Nasıl onemli değil oğlum? Avucların kıpkırmızı olmuş Ne oldu?
COCUK : Oğretmen dovdu
BABA : Oğretmen mi dovdu? Hangi cağdayız? Dağ başı mı burası? Ben ona sorarım
COCUK : Dur, dur! Dur baba Tabiki burası dağ başı değil Ama galiba kabahat bendeydi
BABA : Niye, ne oldu ki?
COCUK : Arkadaşım oğretmenin sandalyesine raptiye koymuştu
BABA : Raptiye koyan arkadaşınsa seni niye dovdu? Onu dovseydi ya!
COCUK : Asıl olay ondan sonra
BABA : Nasıl yani?
COCUK : Ben de oğretmen raptiyenin uzerine oturmasın diye, tam oturacağı sırada sandalyeyi cektim Hooop! Gumm! Tabiki
BABA : Hak etmişsin Bu gun okulda ne yaptınız?
COCUK : Bu gun okulda dinamit yaptık
BABA : Peki yarın ne yapacaksınız okulda?
COCUK : Hangi okulda? Dinamit yaptık diyorum, okul falan kalmadı ortada

Üst Alt