B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 25 Kas 2023 #1 Aşk Şiirleri Kısa, Aşk Şiirleri Aşık Veysel, Cırpınıp İcinde Cırpınıp icinde donduğum deniz Dalgalanır coşar ruzgarından Mevce gelir coşar inleyen aşkım Ah cektikce kaynar gelir derinden Derya coşar inci sacar kenara Aşk ehli dayanır ateşe kara Bulbuller gul icin giyinler kara Seherler uyanır gulizarından Dert ile mihnete dalmayan aşık Ne yemiş ne doymuş eli bulaşık Kınama Veyseli fikri dolaşık Ayrılmış yarinden yar diyarından AŞIK VEYSEL Dostlar Beni Hatırlasın Ben giderim adım kalır, Dostlar beni hatırlasın Duğun olur, bayram gelir, Dostlar beni hatırlasın Can bedenden ayrılacak, Tutmez baca, yanmaz ocak, Selam olsun kucak kucak, Dostlar beni hatırlasın Acar solar turlu cicek Kimler gulmuş, kim gulecek Murat yalan, olum gercek, Dostlar beni hatırlasın Gun ikindi akşam olur, Gor ki başa neler gelir, Veysel gider, adı kalır Dostlar beni hatırlasın AŞIK VEYSEL Son Şiiri Selam saygı hepinize Gelmez yola gidiyorum Ne şehire ne de koye Gelmez yola gidiyorum Gemi bekliyor limanda Gideceğim bir ummanda Gozum kalmadu cihanda Gelmez yola gidiyorum Eşim dostum yavrularım İşte benim sonbaharım Veysel karanlık yollarım Gelmez yola gidiyorum AŞIK VEYSEL Agırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, herşey olurda şu kalbim bir tek sensiz olamaz Gonlume taht kurdun, gonlumun sultanı oldun, gece gokyuzunde parlayan yıldızım , sabah ise ruhuma dogan guneşim oldun !!! Bir yağmur damlası Seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdigimi soracak olsaydın inanki bitanem her gun yagmur yagardı
Aşk Şiirleri Kısa, Aşk Şiirleri Aşık Veysel, Cırpınıp İcinde Cırpınıp icinde donduğum deniz Dalgalanır coşar ruzgarından Mevce gelir coşar inleyen aşkım Ah cektikce kaynar gelir derinden Derya coşar inci sacar kenara Aşk ehli dayanır ateşe kara Bulbuller gul icin giyinler kara Seherler uyanır gulizarından Dert ile mihnete dalmayan aşık Ne yemiş ne doymuş eli bulaşık Kınama Veyseli fikri dolaşık Ayrılmış yarinden yar diyarından AŞIK VEYSEL Dostlar Beni Hatırlasın Ben giderim adım kalır, Dostlar beni hatırlasın Duğun olur, bayram gelir, Dostlar beni hatırlasın Can bedenden ayrılacak, Tutmez baca, yanmaz ocak, Selam olsun kucak kucak, Dostlar beni hatırlasın Acar solar turlu cicek Kimler gulmuş, kim gulecek Murat yalan, olum gercek, Dostlar beni hatırlasın Gun ikindi akşam olur, Gor ki başa neler gelir, Veysel gider, adı kalır Dostlar beni hatırlasın AŞIK VEYSEL Son Şiiri Selam saygı hepinize Gelmez yola gidiyorum Ne şehire ne de koye Gelmez yola gidiyorum Gemi bekliyor limanda Gideceğim bir ummanda Gozum kalmadu cihanda Gelmez yola gidiyorum Eşim dostum yavrularım İşte benim sonbaharım Veysel karanlık yollarım Gelmez yola gidiyorum AŞIK VEYSEL Agırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, herşey olurda şu kalbim bir tek sensiz olamaz Gonlume taht kurdun, gonlumun sultanı oldun, gece gokyuzunde parlayan yıldızım , sabah ise ruhuma dogan guneşim oldun !!! Bir yağmur damlası Seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdigimi soracak olsaydın inanki bitanem her gun yagmur yagardı