B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 25 Kas 2023 #1 Gokkuşağı Şiirleri Kısa, Gokkuşağı Gokkuşağıdır Benim Renklerim Sen hic gokkuşağını gordun mu? Hani cisil cisil yağan yağmurdan sonra Bir de guneş parlayınca Gokkuşağıdır benim renklerim Yazık, sen hic goremedin Buyuk bir kayıp senin icin Gokkuşağıdır benim renklerim Yazık, sen fark edemedin Gokkuşağı Gokkuşağıdır Benim Renklerim Sen hic gokkuşağını gordun mu? Hani cisil cisil yağan yağmurdan sonra Bir de guneş parlayınca Gokkuşağıdır benim renklerim Yazık, sen hic goremedin Buyuk bir kayıp senin icin Gokkuşağıdır benim renklerim Yazık, sen fark edemedin Gokkuşağı Benim sevdiğim gokkuşağında Ne ben dokunabilirim ona Ne de o bana Tıpkı o da onun gibi Aynen yedi renkli Bilinmeyen bir sevgili, gizli Benim mutluluğum gokkuşağında Ne ben ulaşabilirim ona Ne de o bana Tıpkı o da onun gibi Aynen yedi renkli Sebepsiz bir mutluluk, sisli Benim hayallerim gokkuşağında Ne ben erişebilirim onlara Ne de onlar bana Tıpkı onlar da onun gibi Aynen yedi renkli İmkansız hayaller, ceşitli Gokkuşağının renkleri ki Kırmızı, sarı, mavi Anlatır sana beni Ben ki tıpkı onun gibi Aynen yedi renkli Karmaşık bir ben, gizli
Gokkuşağı Şiirleri Kısa, Gokkuşağı Gokkuşağıdır Benim Renklerim Sen hic gokkuşağını gordun mu? Hani cisil cisil yağan yağmurdan sonra Bir de guneş parlayınca Gokkuşağıdır benim renklerim Yazık, sen hic goremedin Buyuk bir kayıp senin icin Gokkuşağıdır benim renklerim Yazık, sen fark edemedin Gokkuşağı Gokkuşağıdır Benim Renklerim Sen hic gokkuşağını gordun mu? Hani cisil cisil yağan yağmurdan sonra Bir de guneş parlayınca Gokkuşağıdır benim renklerim Yazık, sen hic goremedin Buyuk bir kayıp senin icin Gokkuşağıdır benim renklerim Yazık, sen fark edemedin Gokkuşağı Benim sevdiğim gokkuşağında Ne ben dokunabilirim ona Ne de o bana Tıpkı o da onun gibi Aynen yedi renkli Bilinmeyen bir sevgili, gizli Benim mutluluğum gokkuşağında Ne ben ulaşabilirim ona Ne de o bana Tıpkı o da onun gibi Aynen yedi renkli Sebepsiz bir mutluluk, sisli Benim hayallerim gokkuşağında Ne ben erişebilirim onlara Ne de onlar bana Tıpkı onlar da onun gibi Aynen yedi renkli İmkansız hayaller, ceşitli Gokkuşağının renkleri ki Kırmızı, sarı, mavi Anlatır sana beni Ben ki tıpkı onun gibi Aynen yedi renkli Karmaşık bir ben, gizli