B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 29 Kas 2023 #1 2 Kıtalık Gokkuşağı Şiiri Gokkuşağı’m Gokkuşağı’m benim, Kaşına gozune surme kalem Boyama gul yuzunu Sahte renklere Gokkuşağı’m benim, Zaten sen,rengarenksin Ben seni Senin renklerinle sevdim Pembe pembe olur Yuzun utanınca Sevinince gozlerin Işıl ışıl GOKKUŞAĞI Yağmurlu bulutlar dile gelince, Semadan suzulur bir gokkuşağı Ufukta bir kavis cizer ipince, Acılır buzulur bir gokkuşağı Bir ucu deryada bir ucu gokte, Gezinir aheste, dağda hoyukte Bırakıp kalplerde bir sızı ukde, Yollara duzulur bir gokkuşağı GOKKUŞAĞI Bazen varsın bazen yoksun, Yağmur yağdıktan guneş actıktan sonra gelirsin gokkuşağı Gokkuşağını sever cocuklar Seni seviyoruz gokkuşağı Camdan bakarız sana Gulumser yuzun bize GOKKUŞAĞI Ne kadar yakın gorundu bana Sanki iki adımlık yolda Ulaşmak istedim ona Uzaklaştı Gokkuşağı Karşı dağın arkasında Varır elbet bulurum Seyru sefaya dalarım Uzaklaştı Gokkuşağı GOKKUŞAĞI Bir yağmur sonrasında, Gunun tam ortasında, Aşkın billur tasında, Bana gokkuşağı sun İcinde barış olsun, Sevgiye yarış olsun, İster bir karış olsun, Bana gokkuşağı sun GOKKUŞAĞI Yağmur yağar gorunursun Guneş doğar sonbolursun Her guzel ışığı sen verirsin Sen gonlumun dağı, gokkuşağı Yağmur yağar ıslanırsın havada Guneş ile kaybolursun ovada Her ışığı sen verirsin doğada Sen gonlumun dağı, gokkuşağı Gokkuşağı Gokkuşağıdır Benim Renklerim Sen hic gokkuşağını gordun mu? Hani cisil cisil yağan yağmurdan sonra Bir de guneş parlayınca… Gokkuşağıdır benim renklerim Yazık, sen hic goremedin Buyuk bir kayıp senin icin Gokkuşağıdır benim renklerim Yazık, sen fark edemedin… Gokkuşağı Benim sevdiğim gokkuşağında Ne ben dokunabilirim ona Ne de o bana Tıpkı o da onun gibi Aynen yedi renkli Bilinmeyen bir sevgili, gizli Benim mutluluğum gokkuşağında Ne ben ulaşabilirim ona Ne de o bana Tıpkı o da onun gibi Aynen yedi renkli Sebepsiz bir mutluluk, sisli Gokkuşağı Benim hayallerim gokkuşağında Ne ben erişebilirim onlara Ne de onlar bana Tıpkı onlar da onun gibi Aynen yedi renkli İmkansız hayaller, ceşitli Gokkuşağının renkleri ki Kırmızı, sarı, mavi… Anlatır sana beni Ben ki tıpkı onun gibi Aynen yedi renkli Karmaşık bir ben, gizli… images2kitalikgokkusagisiirleri5aee0fb5b8cb1
2 Kıtalık Gokkuşağı Şiiri Gokkuşağı’m Gokkuşağı’m benim, Kaşına gozune surme kalem Boyama gul yuzunu Sahte renklere Gokkuşağı’m benim, Zaten sen,rengarenksin Ben seni Senin renklerinle sevdim Pembe pembe olur Yuzun utanınca Sevinince gozlerin Işıl ışıl GOKKUŞAĞI Yağmurlu bulutlar dile gelince, Semadan suzulur bir gokkuşağı Ufukta bir kavis cizer ipince, Acılır buzulur bir gokkuşağı Bir ucu deryada bir ucu gokte, Gezinir aheste, dağda hoyukte Bırakıp kalplerde bir sızı ukde, Yollara duzulur bir gokkuşağı GOKKUŞAĞI Bazen varsın bazen yoksun, Yağmur yağdıktan guneş actıktan sonra gelirsin gokkuşağı Gokkuşağını sever cocuklar Seni seviyoruz gokkuşağı Camdan bakarız sana Gulumser yuzun bize GOKKUŞAĞI Ne kadar yakın gorundu bana Sanki iki adımlık yolda Ulaşmak istedim ona Uzaklaştı Gokkuşağı Karşı dağın arkasında Varır elbet bulurum Seyru sefaya dalarım Uzaklaştı Gokkuşağı GOKKUŞAĞI Bir yağmur sonrasında, Gunun tam ortasında, Aşkın billur tasında, Bana gokkuşağı sun İcinde barış olsun, Sevgiye yarış olsun, İster bir karış olsun, Bana gokkuşağı sun GOKKUŞAĞI Yağmur yağar gorunursun Guneş doğar sonbolursun Her guzel ışığı sen verirsin Sen gonlumun dağı, gokkuşağı Yağmur yağar ıslanırsın havada Guneş ile kaybolursun ovada Her ışığı sen verirsin doğada Sen gonlumun dağı, gokkuşağı Gokkuşağı Gokkuşağıdır Benim Renklerim Sen hic gokkuşağını gordun mu? Hani cisil cisil yağan yağmurdan sonra Bir de guneş parlayınca… Gokkuşağıdır benim renklerim Yazık, sen hic goremedin Buyuk bir kayıp senin icin Gokkuşağıdır benim renklerim Yazık, sen fark edemedin… Gokkuşağı Benim sevdiğim gokkuşağında Ne ben dokunabilirim ona Ne de o bana Tıpkı o da onun gibi Aynen yedi renkli Bilinmeyen bir sevgili, gizli Benim mutluluğum gokkuşağında Ne ben ulaşabilirim ona Ne de o bana Tıpkı o da onun gibi Aynen yedi renkli Sebepsiz bir mutluluk, sisli Gokkuşağı Benim hayallerim gokkuşağında Ne ben erişebilirim onlara Ne de onlar bana Tıpkı onlar da onun gibi Aynen yedi renkli İmkansız hayaller, ceşitli Gokkuşağının renkleri ki Kırmızı, sarı, mavi… Anlatır sana beni Ben ki tıpkı onun gibi Aynen yedi renkli Karmaşık bir ben, gizli… images2kitalikgokkusagisiirleri5aee0fb5b8cb1