B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 24 Kas 2023 #1 2 Kıtalık ninniler cocuklar icin Bebeklerinize kıs aninniler arıyorsanız aradığınız ninnileri sayfamızda bulabilirsiniz images2kitalikninniler5ad5c78e6122a Ninni Gokte yıldız oynuyor Gozum yavruma doymuyor Ellerde yavruma doymuyor Ellerde yavru cok amma Benim yavrum uyumuyor Ninni, ninni bebeğim ninni Ninni Bebeğim kocaman, onu tutamam Ninniler soylerim, hic uyutamam Oynayıp guluyor, bizi suzuyor Mamasını yemiyor, beni uzuyor Evcilik oynarken bana eş olur Hem anne hem baba hem kardeş olur Oynayıp guluyor, bizi suzuyor Mamasını yemiyor, beni uzuyor BOL SOĞANLI BORULCE NİNNİ DE NİNNİ NİNNİCE BOL SOĞANLI BORULCE YESİN BENİM OĞLUM DOYUNCA MİNİ MİNİ YAVRUM NİNNİ DANDİNİ DANDİNİ DAN İSTER BEY BABASINDAN DON İSTER BASMADAN BEĞENMEZ OĞLUM KADİFEDEN DON İSTER Anonim Ege Dandini Dandini Dastana Dandini Dandini Dastana Danalar Girmiş Bostana Kov Bostancı Danayı Yemesin Lahanayı Nenni E… E… E… E… Biner Atın İyisine Duşer Yolun Kıyısına Haber Verin Dayısına Şeker Alsın Kuzusuna Nenni NİNNİ Ninni de ninni demekten Ben kesildim yemekten Hastayım annem yurekten Doktor gelsin frekten Ninni benim yavruma ninni Ninni benim kuzuma ninni
2 Kıtalık ninniler cocuklar icin Bebeklerinize kıs aninniler arıyorsanız aradığınız ninnileri sayfamızda bulabilirsiniz images2kitalikninniler5ad5c78e6122a Ninni Gokte yıldız oynuyor Gozum yavruma doymuyor Ellerde yavruma doymuyor Ellerde yavru cok amma Benim yavrum uyumuyor Ninni, ninni bebeğim ninni Ninni Bebeğim kocaman, onu tutamam Ninniler soylerim, hic uyutamam Oynayıp guluyor, bizi suzuyor Mamasını yemiyor, beni uzuyor Evcilik oynarken bana eş olur Hem anne hem baba hem kardeş olur Oynayıp guluyor, bizi suzuyor Mamasını yemiyor, beni uzuyor BOL SOĞANLI BORULCE NİNNİ DE NİNNİ NİNNİCE BOL SOĞANLI BORULCE YESİN BENİM OĞLUM DOYUNCA MİNİ MİNİ YAVRUM NİNNİ DANDİNİ DANDİNİ DAN İSTER BEY BABASINDAN DON İSTER BASMADAN BEĞENMEZ OĞLUM KADİFEDEN DON İSTER Anonim Ege Dandini Dandini Dastana Dandini Dandini Dastana Danalar Girmiş Bostana Kov Bostancı Danayı Yemesin Lahanayı Nenni E… E… E… E… Biner Atın İyisine Duşer Yolun Kıyısına Haber Verin Dayısına Şeker Alsın Kuzusuna Nenni NİNNİ Ninni de ninni demekten Ben kesildim yemekten Hastayım annem yurekten Doktor gelsin frekten Ninni benim yavruma ninni Ninni benim kuzuma ninni