I iltasyazilim Yeni Üye Katılım 25 Ara 2016 Mesajlar 2 Tepkime 1 Puanları 38 Yaş 36 Credits -2 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 16 Kas 2023 #1 2 Kıtalık ninniler çocuklar için Bebeklerinize kıs aninniler arıyorsanız aradığınız ninnileri sayfamızda bulabilirsiniz Ninni Gökte yıldız oynuyor Gözüm yavruma doymuyor Ellerde yavruma doymuyor Ellerde yavru çok amma Benim yavrum uyumuyor Ninni, ninni bebeğim ninni Ninni Bebeğim iri, onu tutamam Ninniler söylerim, hiç uyutamam Oynayıp gülüyor, bizi süzüyor Mamasını yemiyor, beni üzüyor Evcilik oynarken bana eş olur Hem anne hem baba hem kardeş olur Oynayıp gülüyor, bizi süzüyor Mamasını yemiyor, beni üzüyor BOL SOĞANLI BÖRÜLCE NİNNİ DE NİNNİ NİNNİCE BOL SOĞANLI BÖRÜLCE YESİN BENİM OĞLUM DOYUNCA UFAK MINI YAVRUM NİNNİ DANDİNİ DANDİNİ DAN İSTER BEY BABASINDAN DON İSTER BASMADAN BEĞENMEZ OĞLUM KADİFEDEN DON İSTER Anonim Ege Dandini Dandini Dastana Dandini Dandini Dastana Danalar Girmiş Bostana Kov Bostancı Danayı Yemesin Lahanayı Nenni E… E… E… E… Biner Atın İyisine Düşer Yolun Kıyısına Haber Verin Dayısına Şeker Alsın Kuzusuna Nenni NİNNİ Ninni de ninni demekten Ben kesildim yemekten Hastayım annem yürekten Doktor gelsin frekten Ninni benim yavruma ninni Ninni benim kuzuma ninni *
2 Kıtalık ninniler çocuklar için Bebeklerinize kıs aninniler arıyorsanız aradığınız ninnileri sayfamızda bulabilirsiniz Ninni Gökte yıldız oynuyor Gözüm yavruma doymuyor Ellerde yavruma doymuyor Ellerde yavru çok amma Benim yavrum uyumuyor Ninni, ninni bebeğim ninni Ninni Bebeğim iri, onu tutamam Ninniler söylerim, hiç uyutamam Oynayıp gülüyor, bizi süzüyor Mamasını yemiyor, beni üzüyor Evcilik oynarken bana eş olur Hem anne hem baba hem kardeş olur Oynayıp gülüyor, bizi süzüyor Mamasını yemiyor, beni üzüyor BOL SOĞANLI BÖRÜLCE NİNNİ DE NİNNİ NİNNİCE BOL SOĞANLI BÖRÜLCE YESİN BENİM OĞLUM DOYUNCA UFAK MINI YAVRUM NİNNİ DANDİNİ DANDİNİ DAN İSTER BEY BABASINDAN DON İSTER BASMADAN BEĞENMEZ OĞLUM KADİFEDEN DON İSTER Anonim Ege Dandini Dandini Dastana Dandini Dandini Dastana Danalar Girmiş Bostana Kov Bostancı Danayı Yemesin Lahanayı Nenni E… E… E… E… Biner Atın İyisine Düşer Yolun Kıyısına Haber Verin Dayısına Şeker Alsın Kuzusuna Nenni NİNNİ Ninni de ninni demekten Ben kesildim yemekten Hastayım annem yürekten Doktor gelsin frekten Ninni benim yavruma ninni Ninni benim kuzuma ninni *