B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 25 Kas 2023 #1 2 Kıtalık ruya şiiri Ruya Odamın ışıkları Kapanınca dokuzda En guzel ruyaları Gorurum ben uykumda Gunboyu ne yaşadım Ruyam bana anlatır En cok nelerden korktum Uykumda hatırlatır BİR RUYA Bir ruyaydın bir gece ansızın gorduğum Bir ruya sozlerim gibi korduğum Bir ruyaydın hic yaşanmamış Bir ruya adı henuz konmamış Bir ruyaydın gorulmeye değer Bir ruya yalanmış meğer Bir ruyaydın zamansız uyandığım Bir ruya buyusune bulandığım Ruya Ruyamda gordum bir melek, Sanki kanatsız bir cicek, Ciceğin rengi pembe,yeşil,sarı,mor Bir gokkuşağı gibi hepsi bol Yağmur yağar,guneş acar Baktım ki hepsi hayal , Uyandım ruyamdan birden, Kanatsız ciciğim olmuş bir melek Ruyalar kısa her gece olunca huzunlu bir uyanışa yatmak icin kalkıp duşuyorum yataklara sıyırıp kendimi insanlardan ruyaların icin seninle huzunde guzelken sonra seninle yuzun gibi uyanıyorum en ıssız yerimle birden yazık daha zamanlı bir yuzun yok ki Selcuk Toren
2 Kıtalık ruya şiiri Ruya Odamın ışıkları Kapanınca dokuzda En guzel ruyaları Gorurum ben uykumda Gunboyu ne yaşadım Ruyam bana anlatır En cok nelerden korktum Uykumda hatırlatır BİR RUYA Bir ruyaydın bir gece ansızın gorduğum Bir ruya sozlerim gibi korduğum Bir ruyaydın hic yaşanmamış Bir ruya adı henuz konmamış Bir ruyaydın gorulmeye değer Bir ruya yalanmış meğer Bir ruyaydın zamansız uyandığım Bir ruya buyusune bulandığım Ruya Ruyamda gordum bir melek, Sanki kanatsız bir cicek, Ciceğin rengi pembe,yeşil,sarı,mor Bir gokkuşağı gibi hepsi bol Yağmur yağar,guneş acar Baktım ki hepsi hayal , Uyandım ruyamdan birden, Kanatsız ciciğim olmuş bir melek Ruyalar kısa her gece olunca huzunlu bir uyanışa yatmak icin kalkıp duşuyorum yataklara sıyırıp kendimi insanlardan ruyaların icin seninle huzunde guzelken sonra seninle yuzun gibi uyanıyorum en ıssız yerimle birden yazık daha zamanlı bir yuzun yok ki Selcuk Toren