morfeus
Yeni Üye
Yakından takip edilen başarılı analist Kaleo, Bitcoin dışındaki en büyük kripto para pozisyonlarını açıklıyor. Ünlü analist, patlamaya hazır 5 altcoin projesinin ismini veriyor.
Kaleo: Popüler altcoin FTX, en büyük spot çantam! Yüzde 170’in üzerinde patlayacak
Yeni analizlerinde Kaleo, 81.900 takipçisine kripto türev borsası FTX’in yerli varlığı FTX Token’ın (FTT) önümüzdeki aylarda 37 dolar olan mevcut fiyatından %170’in üzerinde patlamaya hazır olduğunu söyledi. Kaleo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
FTT’nin bu yaz 100 dolara çıkacağı onaylandı… FTT/USD bir sebepten dolayı BTC dışındaki en büyük spot çantam.
Kaleo: BITMAX’ın yerel tokeni büyük bir boğa patlamasının eşiğinde
Kaleo’nun radarındaki bir başka altcoin projesi Bitmax Token’dir (BTMX). Analiste göre, kripto para işlem platformu BITMAX’ın yerel tokeni büyük bir boğa patlamasının eşiğinde yer alıyor. Kaleo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
Bir torba BTMX (BitMax Token) aldım. Borsa kripto paralarının geri kalanıyla birlikte daha fazla yükselmek için hazırlanmış görünüyor.
Kaleo: Bu altcoin’in ATH’yi geçmesini bekliyorum
Swipe merkezi olmayan finans (DeFi) ekosisteminin yerel varlığı olan Swipe (SXP) de Kaleo’nun listesinde yer alıyor. Kripto stratejisti, altcoin’in şu anki 2,97 dolarlık değerinden %100’ün üzerinde yükselmesini bekliyor. Kaleo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
SXP, gecikme yaşıyor…. Sadece TA yüzünden mi yoksa yakında bir tür büyük haber mi olacak. Bunun bu aralıktan çıktığında eski ATH’yi (Tüm zamanların en yüksek seviyesi) geçmesini bekliyorum. Bir çantam var.
Kaleo: Flow (FLOW) yükselişine devam etmeye hazır
Analist ayrıca, oyun ve fungible olmayan tokenlerde (NFT) kullanım durumları için oluşturulan bir kripto para olan Flow’u (FLOW) yakından takip ediyor. Kaleo, Flow‘un konsolidasyondan çıktıktan sonra yükselişine devam etmeye hazır olduğuna inanıyor. Kaleo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
AKIŞ hazır. Gönder.
Kaleo: Enjin Coin, Bitcoin’e karşı büyük bir hamleyi ateşlemek üzere
Kaleo’nun izleme listesindeki beşinci token, Bitcoin’e karşı büyük bir hamleyi ateşlemek için hazırlandığını söylediği Blockchain oyun platformu Enjin Coin (ENJ)’dir. Kaleo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
Bir sonraki etabın bu aralığın dışına çıkması için birkaç gün daha dilimlenmeyi bekliyorum.
Kaleo: BNT, kısa vadede düzelmek için hazırlanıyor
Merkezi olmayan borsa Bancor Network‘ün yerel varlığı olan BNT’ye gelince Kaleo, kripto paranın kısa vadede düzelmesini beklediği için düşüşleri satın aldığını söylüyor. Kaleo konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:
Burada biraz kâr elde etmek. Tekrar testte ekleyeceğim.
Kaleo, 2 yıl önceden Bitcoin’in bugününü öngördü
Kaleo, 2 yıl önceden Bitcoin’in fiyatının bugün nasıl hareket edeceğini doğru öngören bir analist. Lider kripto paranın, Kaleo’nun Şubat 2019’da Bitcoin için yaptığı tahminleri takip ettiğini belirtmek gerekiyor. Bu başarılı tahminleriyle ünlü analist, piyasada hızla itibarını inşa ediyor.