Son Konu

20 Yaşında evlilik

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Daha önce burada size bir çok şey anlattım psikolojik sorunlarım oldugundanda bahsettimSevgilimle yaklasik iki yil olduSnava girdik ve ben dort yillik istanbul universitesinde bir bolum kazandimOda ozel universitede iki yil gecis hakkini kullandiİkimizde İstanbuldayiz yaniAsiri derecede psikolojim bozuldu kendi kendime konmusmaya basladimİntihar ettimSonunda sevgilim namaza basladi ama benimle bir alakasi olmadan sonradan bende merak ettive baslamak istedim ama namaz esnasinda beni sasirtan cok sey oluyordu kilamiyordumNamaz kilmaya cabalamamla goruntuler gormeye basladim yalnızca benim gordugum goruntuler kisa up uzun sacli bir kiz krizlerim artti surekli sinir krizi geciriyordumSevgilimle baska bir agizdan kizin pesini birak diye mesajlasip mesajlari hatirlamamaya basladimSevgilim supelendi sonradan cok buyuk bir ağız dalaşı ettik dini nikahimiz vardi bana uc kez bosol dedi ve ayrildikSonrasinda sevgilime yalvardim bir yolunu bul!mak icin o arada asiri ofkeleniyordum ve icimdeki o ses bitmiş aciga vurulduSevgilimle onun agzindan kurtulduk senden artik kiz benim bosadin onu yillarca yaninda olan bendim sem degildin gibi seyler yazmaya basladim mesaji attiktan on saniye sonra unutuyordumSonra bana asik oldugunu bir cok seyi dogdugumdan beri benimle oldugunu itiraf etmis bağlı o kisimlar mesaj olmadigi icin sevgilimin agzindan dinledimSon gecemde abime bahsettim o gun abim koridorda dua ederken odamda o fisiltili duayi duyup belkide icinden ediyorduCigliklar atarak kulaklarimi kapadim abimden uzaklastim daha sonra beni sakinlestirdilerErkek arkadasim bir tanidigiyla beni hocaya goturdu parali filan bir yer degil ufurukcunun teki degil yani hatir olarak gittik yaniOrda her sey aciga cikti parmaklarini uzat dedi öğretmen bir iki parmagim hareket etmeye basladiSen mi yapiyorsun dedi hayir dedim korkudan aglamaya basladimOna adin ne senin cinni dedi seyma diyerek seytani kahkahalar atiyordumSonra adini ogrendi ondan kurtuldukButun sinir krizlerimin intiharlarimin tum iliskilerimde anlasamayip kavgalar etmemin sebebi cinmis ve agir vesveseleriymisSevgilimle bu sureci atlatmam şiddet oldu psikolojik olarak yikilmistimGitmedigim psikolog psikiyatri kalmadi ve boyle bir sey hic beklemedimKendime deliriyorsun derdimde bunlari demezdimSonrasida bir kac ay cok huzursuz gecti yasadiklarimi zor atlattimEvlilik konusunuda arastirdikO hocaya tekrar gittik olanlari anlattik sizin nikahiniz kabul olmamis cunku yanlis kiymissiniz dediSuanda normalde belli başlı baba rizasi olmadan olmazdi fakat kiz cok kotu durumda yasadiklarini atlatmasi basit degil senden koparsa yerle bir olur ailesiyle arkadaslariyla herkesle arasi bozuldu cinin vesveseleri yuzunden tek destegi sensin ve ciddi anlamda sende gidersen delirebilir dediBen size bu duruma ozel fetvada veriyorumEvlenin dediSuanda ruhsatli medyum ruhsati olan birisi yasal olsun diye aldi o belgeyi yani guvenilir birisiBizde evlendik her sey bir bir yoluna girmeye basladiSuan Allah daim etsin cok iyiyiz esim olanlardan cok etkilendi dinine baya baglandiKadiri tarikatine gidiyor namaz kilarken takke takmaya bir cok seye dikkat ediyor(masallah) bende kapandimAilem cok karsi geldi kapanmama acilmam icin para vermeyi kestilerYuz cevirdiler acilmadimCok huzurluyumBende tarikate gitmeye basliycam yarin ama bir sorunumuz varBiz evli oldugumuz icin aramizda bir senet varBirbirimizden boyle ayri kalmak ara sıra onun beni evime birakmasi arkadaslarina soyleyememesi bir arkadasim diye bahsetmesi bizi cok etkiliyorDuygusal olarak cok kotu durumdayizKocam oldugunu kimse bilmiyor ben saklamaktan yoruldumEvlenmek istiyorum cunku o cok olgun biri suan ikimizde on sekiz yasindayiz ama onu gorseniz oyle cok degistiki otuz yasinda adam gibikonusmalari sunnetlere uymasi evliligimiz icin örneğin bana bazen kendi eliyle yemek yediriyor peygamberimizde esine boyle yaparmis diyorKavgalarimizda beni alttan aliyorKocan olarak bunu yapmam gorevim seni kirmamam lazim ara sıra esseklik ediyrum diyorBende kendi yaptiklarimdan o kadar söz etmek istemiyorum ama ikimizde birbirimize karsi boyleyiz ben biraz daha cocuk gibiyim neseliyim o birazcık daha önemli her sey oturmus ondaArtik evlenmek istiyoruz boyle yasamamiz dinencok yanlis kari kocanin uc dort sene bu sekilde beklemesi mezun olmadan bu yil kpssye giricem duz memur olucam okulada oyle devam edicem cunku hic derse gelmeden baskalarindan anekdot alarak okuyanlar var bizim bolumu basit ve sozel bir bolum okuyorumAyni zamanda ustten ders alip uc yilda bitiricem fakat erkek arkadasimin ailesi o dort yil okusun istiyor dgs ye girecek yazin annesinin calistigi is uygun ise girecek kendi alaninda bende babamin calistigi yerde staja giricem para biriktirme cabalarindayizAilesi evli oldugumuzu biliyor cogunlukla onlarda bulusuyoruzKisin disarda uc saat iki sat bulusmak yetmiyorKari koca oldugumuz icin belki komik gelebilir fakat manevi acidan bunu hissediyorum ve ozlemim onu gorunce verdigm tepkiler yanindaki halim tavrim onun tavri sevgili oldugumuz zamanlardaki gibi degil onlardayken babasi annesi evde oluyor çoğunlukla ve cok mutlu aile ortami var orda egleniyorumBeni cok seviyorlar fakat eve geliyorum soguk bir etraf varAbim babamla kavgalarindan dayanamadi son yili yurda cikti annem ara sıra parttime ise gidiyorArtik bizde babamla tartışma ediyoruzBenide kacirmak icin elindem geleni yapiyorEsim ben ailemle olaylarimi anlatirken daima olurunu arar hep derki soyledir boyledir anlayisli ol ama dun oda dediki sem haklisin baban seni evinden uzaklastiriyor abine yaptigi gibi dediSimdi biz seneye yada sonraki sene evlenmek istiyoruzBen zaten ucuncu sinifta mezun olucam bu yilda kpssye giricem duz memur olmak icin ayriyeten meslegimde kpss ile ise aliyorEsimde okurken calisabilir calismasada benim maasim yeter ama o kendine yediremezmis oyle soylediDaha 18 yasindayiz en gec iki yila evlenicez ama annem babam okurken vermezler beni ben kararliyimGozum baska erkekleri gormuyorUniversite degistirir ayrilirsin diyen oldu Degismedim baskalarina bakamiyorumKirk yillilk evli gibi hissediyorumO Allah korkusundan kizlarla konusmuyor fakat ben birazda kendime yediremedigimden yakistiramadigimdan bunuyapmiyorumSizce yirmi yasinda yada on dokuz yasinda evlenmem kotu mu bu yasadiklarimi dusunerek cevap vermenizi istiyorumSimdiden herkese tesekkurle

Üst Alt