Son Konu

2010-2011 Son Cıkan ve cıkacak Albumler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Murat GUNEŞ şarkılarının yer aldığı 4 şarkıdan oluşan maxi single albumuyle muzik marketlerde yerini aldı 1986 Antalya doğumlu olan Nefes: Muzik piyasasında ben de varım demek icin ne gerekiyorsa yaptım ve bu kararlıkla da yoluma devam edeceğim Amacım, ileride idolum olan Superstar Ajda Pekkan gibi yıllarca sahnelerde muzikseverlere şarkılarımı soylemek Bu arada muzik eğitimime de ara vermeden ozel dersler alarak devam ediyorum Cok istemek ve calışmak başarmanın yarısıdır diyorum ve Turk Muziğinde farklı bir yorum dinlemek isteyen herkese Tercih Meselesini tavsiye ediyorumdiyor

Pınar Darcan 1984 yılında Mersinde dunyaya geldiUzun yıllar Avrupa da ve Turkiye de muzik calışmalarına devam ettikten sonra Vicdanımın Sadakası isimli single albumunu piyasaya cıkarmaya karar verdi 2019 yılında muzik piyasasına giriş yapan Pınar Darcan iki şarkılık single albumunden cıkış şarkısı olarak Alladı Pulladıyi secti Bir zamanlar Seyyal Tanerden de dinlediğimiz şarkıyı cok iyi yorumlayan Pınar Darcan bu şarkıya cektiği kliple de goz doldurdu

Kenan Yılmazın Sarhoş Balık isimli ilk albumu Seyhan Muzik etiketi ile muzik marketlerde yerini aldı Albumdeki 9 şarkının soz ve bestelerine imzasını atan sanatcının ilk klibi NEYLEYİM adlı şarkıya cekiliyor Bu klip, hikayesi ve cekim tekniğiyle; ozellikle animasyon film tutkunlarının hafızasında uzun yıllar yer tutacağa benziyor

10 yıldır muzik ve sahne yaşamının icinde bulunan Fulya Jaklin 1 yıl suren studyo calışmalarının ardından ilk albumu olan YASAK ELMAyı tamamladı Guzelliği, sesi ve yorumu ile tum dikkatleri uzerine ceken Fulya Jaklinin ilk albumu YASAK ELMA Oncu Muzik etiketi ile muzik marketlerdeki yerini aldı

Emre Yucelenin, değişimi, gelişimi, ozlemeyi, bekleyişi, dostluğu, acıyı kabullenişi, tutkuyu, ozgurluğu kısacası hayatı barındıran albumu KELEBEK Seyhan Muzik dağıtımı; ARPEJ YAPIM etiketi, Ozlem Oz Produktorluğunde muzik marketlerdeki yerini aldı

Tarkan Adımı Kalbine Yaz 2019″ albumuyle bir suredir uzak kaldığı muziğe donuyor Album 29 Temmuz gunu raflardaki yerini alacak Tarkanın 2 yıl aradan sonra yayınlayacağı albumu Adımı Kalbine Yaz 6 şarkı ve 5 versiyondan oluşuyor

Turk Pop muziğinin başarılı isimlerinden Yonca Evcimik 2019 yazı icin ozel olarak hazırladığı singleı Tweetine Bandım ile muzik marketlerde DMC etiketiyle sunulan single albumde şarkının Emre Gurcan tarafından hazırlanan Hadi Eller Havaya Mix ve Angry Rapper Mix versiyonları dışında Suat Ateşdağlı tarafından hazırlanan The Very Bakkal Club Mix versiyonu yer alıyor

Rock muziğin guclu grubu AYNA, yeni albumu ASMALIMESCİT ile muzik marketlerde Erhan Guleryuzun produktorluğunde Ruzgar Yapım etiketiyle tum muzik marketlerde yerini alan yeni albumde 12 yeni şarkı bulunuyor Dağıtımını Seyhan Muzikin ustlendiği albumdeki şarkılardan 11′inin soz ve muzikleri Erhan Guleryuz, Dedi ki Yoh Yoh adlı şarkı ise Kul Ahmet imzası taşıyor

Dokuzuncu album olan Asmalımescit Ruzgar yapım studyolarında dort yıllık bir surede kaydedildi Asmalımesciti diğer Ayna albumlerinden ayıran ozelliği, yuksek kayıt teknolojisi ve muzikalitesi

Betul Demir, yeni albumunden ilk single Herkes Haklı ile suskunluğunu bozdu Soz ve muziği Sezen Aksuya ait olan Herkes Haklının duzenlemelerinde Ozan Colakoğlu ve Emirhan Cengiz imzaları yer alıyor Herkes Haklının iki farklı versiyonun yer aldığı single Seyhan Gold etiketiyle muzik marketlerdeki yerini aldı

Başka albumlere değinecek olursak Gonul Ezgilerimiz Gonul Ezgilerimiz 4 (2019), Sertab Erener Rengarenk (2019), Beduk Go (2019), Ferhat Gocer Biz Aşkımıza Bakalım (2019), Ezgi Kendimce (2019), Zeynep Dizdar Hayat Benim Elimde (2019), Cuneyt Ergun Teleften Bir Gece Masalı 2019, Ozan Yansın Dunya (2019), Grup Yılmazlar Capkın Gencler (2019), Ayla Işıl Odul (2019), Taner Demiralp Hasat (2019), Gamze Ozcelik Arguvana Gidemem (), Aydın Ozturk Bestelerini Soylediler 2 , İlkay Akkaya Gelmedin Diye (2019), Zafer Doğan Hasret (2019) albumleride 2019 yılında cıkmış piyasalarda yerin almış albumlerdir

Alıntı

Üst Alt