Son Konu

2010 Citroen C4

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2010 Citroen C4
Citroen C4 2010

Yeni Citroen C4 Şangay Milletlerarası Motor Show'da (20 Nisan ) hem hatchback versiyonu, sadece Avustralya, ve dünya ilk de ancak Citroen Doğum katıldı yeni C4 Sedan, piyasaya Çin yılında birincil yaptı Yeni Citroen C5 stand by bu sene Çince imal başlayacaktır

Çin, C için yeni bir rozetiQuatre, sedan ve Citroen en çok satan modeli hatchback versiyonları Giyim, ön ve iç aynı değişiklikleri olarak Avustralya görülen vakit yeni C4 burada bu yılın başında başlatılan içeren süre CQuatre sedan önemli ölçüde C arkaTriomphe, önceki C4 modelinin sedan versiyonu, yeni arka korumaları, ışıkları ile de çizme ve tampon daha dinamik bir dış görünüş temin etmek için değiştirilir

Yeni Citroen C5 Wuhan bu sene C5 Çin'de satışa lokal olarak yapı modelleri ile erken 2010 yılında gitmek ve Citroen 70 Çin pazarında yüzde kapağı olanak kümesi ile üretim başlayacak

Shanghai International Motor Show da yeni Citroen kurumsal kimlik olan Citroen's 217 Çince satıcıları bu sene genelinde 230 şehirler dışarı döner Citroen kadar Çin'de kapağı birincil gördüm Citroen bayi ve Çin'de 3100 personel istihdam bu 12 teknik eğitim okul ve Chengdu ve Wuhan iki satış eğitim okulları göre desteklenmektedir Citroen Çin bayi gelişimi 2008 yılında dördüncü yere JD Power alıcı hizmetleri anket yükselişi içerisindeki pozisyonunu fark etti

Keza Citroen Doğum Şangay standı araçlar ile farklı alanlara yönlendirilmiş sergilediklerini Citroen teknik ve cesaretlerini spor:

Sebastien Loeb ve Daniel Elena yakın zamanda onların 51 Dünya Ralli Şampiyonası zafer bu otomobil sürdü C4 WRC bu iyi görünüyor ve üstün yol nitelikleri birleştiren bir araç ailesinin başarısını vurgulamaktadır
• GTbyCITROËN konsept otomobil iki simülatörleri ziyaretçiler baht oyunu 5 Gran Turismo play vererek sürüş yanında görüntülenir
• C3 Picasso, onun Gökkuşağısürümü sunulan, yeniden yaratıcılık ve yenilikçilik Citroen ruhu temsil Citroën son MPV C4 Picasso, Çin için yılın başından itibaren ithal, insanları taşıyıcı pazarında markanın başarısının çift kanıt olarak göstermek yanına açık
CElysée CNG (), Eylül 2008 yılında başlatılan yeni bir 51 üstünde 1756 km otomobil bir çevre rekor litrelik tank ve bir 12,4m3 gaz şişesi doğalgaz sıkıştırılmış
• CElysée piyasa gözde yana bir yıl önce, Mart 7300 birimleri takriben 5000 aylık satış ve rekor bir performans ile açmak, kendi segmentinde üçüncü yatırma olmuştur
*

Üst Alt