Son Konu

2010 romantik duygusal nickler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2010 romantik hissi nickler 2010 hissi nickler sevgi nickleri 2010 şehvetli nickler romantik en Şehvetli romantik nickler arıyorsanız sizler için en son şehvetli ve romantik nickler gelsin meleklerim2010romantikduygusalnickler5c5831ff96fc0gifalt :tik: :tik: :tik: yanlış yerde ßıraktın ßeni ßeLki ßen seni Ne ayrım eder fakat? $eytan ßeni aLdatmaya kararLıydı ßense ona YENİLMEMEYE YEMİNLİYDİM … KaLana zor oLmaz qideni yolcu etmek üç noktaLı cümLeLerLe ßaşLamazsa ayrıLık Senin de suçun kesin ; Aşk hiç denenmemeLiydi Ne sen varsın Ne ßen YazıLan çiziLen onca söze rağmen… qittin ya ölümün öznesi sükünet Lades tutuyor akLımda ah! ßeLLer ßüken vakit denen tortu neye qöre iLaçsın sen ve kimlere? Sevmesine sev de ßeni; öyLesine öpme yaşam Ey aşk Ebedi zamanın minicik bir ânısın Lakin Olur Ya bir ânın ebedî zamanısın AceLeye qeLmez aşk VerebiLeceğin son hediyedir qüLümsemek qidenin peşinde ßenden ßaşkasının seni bu dek seveceğini sanma GeLeceğim İçimdeki Geçmişten İbaret Anne Anne dur! Aşk öyle demedi Dediği sadece iki yüreğin bir oLma telaşı Sen içimdeki Bensin Seni unutmak için Senin içimde yarattığın fırtınadan korunmak için Diğer LimanLara sığınacağım hatıralar ßirden ßitince DüşLer de kaLmıyor qeriye KeLimeLerimde senden parçaLar var Kokusu tenimde Nerden baksam içim yanıyor vefat etmek güç da Sensiz Ölmek daha bir şiddet qeliyor ßana Anne ßir düşümden düştüm hemen Oysa ben Ağaçtan da düşmüştüm Hiç böyLe canım yanmamıştı Anne Düşümden düştüm derhal Hiç kaLbim kanamamıştı Her seferinde canımı acıtsan da Hiç kimse; Sen oLamıyor DudakLarına dokunup duran dudakLarıma dokunmaya dayanabiLiyorsan olur ya; Belki aLqılayabiLiyorsan içimdeki “sen arzusunu özneLerime karışmadan qirebiLeceksen cümLeLerime Kirpik uçLarımı ısLatmadan qidebiLeceksen ve qöz bebekLerime çocuğun qibi bakabiLeceğine laf vereceksen Derhal ßütün kaLdırımLarı orspu ederim ayakLarıma!  

Üst Alt