2011 damar sözler damar sözler damar sözler 2011 damardan 2011 en 2011 damar sözler, nickler, sözleri, aşk sözleri burada arkadaşlar 1549283072 1549283072 2011damarsozler5c582f04e114e2011damarsozler5c582f04e114e2011damarsozler5c582f04e114e En yeni damar sözler ve nickleri bu yazımızda sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler Haydi damardan girelim2011damarsozler5c582f04e620fgifalt :A :A :A Hepiniz iLeTiLerim qißisiniz sadece hemen olan Hiç Hayallerinizden 0Aldınız Mı? YaRınıMı bRaqTm düN'm KaHpE çIkıNca !! Biraz kaLbim kıRık oLabiLiR fakat yanımda azda oLsa inşa$tıRıcım vaR yangınLar biLe yakmadı gözLeriN kadar ! Kendi mutLu dünYamda muDsuz yaSıOm ben hayaLLeRimi bıRakumutLaR senin oLsundöneceksin sanaRakya$anmaz biLiyoRsun! Hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır oyuncakLaRımın tümü kısa hafızalıbir türlü üzemiyorum onlarıElinde sonunda mutlu oluyorlarbir türlü bana benzemiyorlar Benim iLgileNmeDikleRim Sizin PeşiNden KoştuklaRınızdır Hayat Né Garip öküzLér FaLan ÇizGiLere BaSmaDan YürüYen inSanLarDAnım Hépimiz Sorumluluk Sahibi oLamayacak dek ßénciLiz 'Sanal Alem İşte daLqasIz denize herkes KAPTAN! нєяѕєуιη вιя ѕσηυ ναяdιяιѕтє вυdα ѕєηιη ѕσηυηdυя!!! öLürümü Gördüm DünTop oynuyordu îlk gôrûstê a$kâ înânîrmîSìn yôksà di$arî cìkìp têkrârmî gîrêyîm ? bırakıp gittiğin kalbinse elbet geri döneceksinn kaLBim saBrımı durdurur vé diLimidé $éytan doLdurur esadüfen Doğduk Mecburen Yaşıyoruz ßugün Sen!n için ß!r Kurßan Kest!m ß!LekLer!m HaLa Kanıyor Ve Acıyor sevdiğini söylemekten korkmak yaşamaktan korkmaya bedeldir oO || Yalnızca sessizLiqi Duymk İsterdiM|| Oo Nèfrètè sevgidèn daha çøk güvènirim demiş Iblis Çünkü nèfrètin sahtèsi øLmaz!