Son Konu

2021 erkek takım elbise modelleri ve fiyatları! En güzel erkek takım elbise nasıl seçilir?

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2021_erkek_takim_elbise_modelleri_ve_fiyatlari_en_guzel_erkek_takim_elbise_nasil_secilir_1617712917_8963.jpg

Erkek giyside olmazsa olmaz kesimlerden biri grup elbise modelleridir. İşyerinde, ofiste toplantı da yıldız kesim olan grup elbiseler gardıropların da favori kesimleridir. Pekala 2021 erkek modasında öne çıkan erkek kadro elbiseler neler? En hoş erkek kadro elbise modelleri ve fiyatlarını sizler için araştırdık. Ayrıntılar için haberimizin içeriğine bakmayı unutmayın.

Ekip elbiseler bir erkeğin gardırobunda olması gereken en değerli kesimler ortasında yer alıyor. Yenilikçi, özel kumaşlarla hazırlanmış, mevsimsiz, konforu ön planda tutan, kullanışlı ekip elbiseler 2021 yılında da öne çıkıyor. Kadro elbiseleri seçerken birkaç ayrıntıya dikkat etmek gerekiyor. Şayet kadro elbiseler beden proporsiyona uygun bir formda çok daha cool ve karizmatik bir görünüm yakalamak mümkün. 2021 erkek grup elbise modellerinde klasik zarafetten hiç vazgeçmeyenler için ve daha spor ekip elbiseleri seven tüm erkeklere uygun farklı birçok seçenek bulunuyor.

2021 ERKEK GRUP ELBİSE MODELLERİ

Mevsim geçişlerinde en biçim tarz ile hayranlık uyandırmak isteyen, klasik zarafetten ve birebir vakitte konforundan ödün vermek istemeyen erkekler için kadro elbise modelleri vitrinlerde yerini aldı. 



MANGO: 799,99 TL

Bilhassa son devirlerin vazgeçilmez trendlerinden biri olan yelekli kadro elbiselere gardırobunuzda yer vermeyi ihmal etmeyin. 



MANGO: 799,99 TL

 

Aksesuar ve yaka iğneleri ile zenginleştirilen slim fit yelekli ekip elbiseler, güçlü ve cool bir görünüm yakalamanızı sağlıyor.



KİĞİLİ: 299.90 TL



ALTINYILDIZ: 599,99 TL

Asil ve tezli bir görünüm elde etmek isteyen beyefendilerin tercihi olan yelekli kadro elbiseler her vakit bir adım önde olmanızı sağlıyor.



ALTINYILDIZ: 499,99 TL

Yanlışsız renk seçimi de tesirli bir görünüm yakalamak için epeyce kıymetlidir. Mesela Burak Özçivit'in tercih ettiği ve Altınyıldız kadro elbise modeli slim fit olduğu için ünlü oyuncuya çok havalı bir görünüm kazandırmıştır.
 
Üst Alt