Son Konu

2021 kışının en trend tesettür kaban modelleri

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2020_21_kisinin_en_trend_tesettur_kaban_modelleri_1604500551_2787.jpg

2021 kışının en şık ve en trend tesettür kaban modellerini bir ortaya getirdik. Tesettür kaban modelleri ortasında tercih edilen kaşe, yünlü, şişme, kapitone kumaş çeşitlerinde kapüşonlu, kürklü ve sade birçok seçenekler bulunuyor. Bu kış gardırobunuzda yer alacak olan 2021 kış bayan kaban en yeni trendleri siler için araştırdık. Haberimize göz atmadan kaban almamanızı öneririz. Ayrıntılar haberimizde:

Soğuk havaların başlamasıyla birlikte en soğuk havalara karşı koruyacak ve içinizi ısıtacak 2021 döneminde sıcak renkler karşımıza çıkıyor. Tesettür kaban modasında en çok tercih edilen renkler hem dinamik hem de toprak ve pastel renklerinden oluşuyor. Büsbütün tabiatın içinden tesettür kaban dizaynlarını bizimle buluşturan modacılar en şık ve kullanımı rahat kabanları buluşturmaya devam ediyor. Bu kış toprak ve pastel tonları ve canlı renklerden hoşlananlar ise 2021 tesettür kaban modelleri serisinde aradığını bulacak. Zira sarı, hardal tonları, turuncu üzere canlı renklerle tasarlanan kaban modelleri genç hanımların beğenisini topluyor. Kış boyunca sizi sımsıcak tutacak birbirinden hoş tesettür kabanları derledik. 



2021 YILI TESETTÜR KABAN MODELLERİ

Kış boyunca sizi sarmalayıp saracak olan kabanlarınızda şıklığı aramak ve özel bir tasarım aramak hakkınız. Bizler de bu türlü düşündük ve 2021 tesettür kabanlarını sizler için inceledik.



2021 yılında yeniden moda olmaya devam eden birbirinden hoş şişme montlar bilhassa kahverengi, lacivert, pudra renkleri çok tercih ediliyor.



Uzun peluş kabanlar, 2021 tesettür kaban modelleri ortasına girmeyi başardı. Genç tesettürlü hanımlar peluş kumaşın dokusunu ve çağdaş tarafını birinci anda fark ediyor.



Gabardin kumaş 2021 tesettür kaban modelleri kapsamında daha uzun, daha özgün ve kullanışlı formlarda karşımıza çıkıyor. Kaban alırken biraz klasik biraz şık bir model arıyorsanız şayet gabardin modelleri incelemenizi öneririz.



Süet, yün, kaşe, kaşmir, pamuk, peluş üzere farklı kumaş cinslerinden tasarlanan tesettür kabanlar, gençlerden yetişkinlere kadar varlıklı bir tasarım yelpazesine sahiptir.



Biçiminize klasik bir hava katacak tıpkı vakitte sıcacık tutacak bir kaşe modellerinin füme ve siyah beyaz renkleri bulunuyor. MODAALABUTİK  Fiyat  179,90 TL



Kapitone montlar bu yıl en çok sevilen modeller ortasında yer alıyor. Siyah, krem, lacivert renkleri bulunuyor. VESNA 295,95TL



Midi uzunluk formunda hazırlanmakta olan kap modelleri son devirlerde olduğu üzere 2021 yılında da sıklıkla tercih edilen modeller ortasında kendine yer bulacak.

 
Üst Alt