Son Konu

2022 ev dekorasyon trendleri

dadaş

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
152,364
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2022_ev_dekorasyonu_trendleri-0.jpg

Dekorasyon dediğimiz şey insanların konutlarını çok daha yaşanabilir kılan ve sımsıcak bir alan oluşturan fikirlerin tamamıdır. Dekorasyonun asıl maksadı da insanların sahip oldukları üsluplarda tam da istedikleri mobilyalar ve eşyalar sayesinde muazzam bir ortam oluşturmaktır. 2022 dekorasyon trendlerinin müsaadeden gitmeye ne dersiniz? İşte, hayat alanlarınızda dekorasyon modası doğrultusunda hayata geçirebileceğiniz teklifler sunuyoruz.

Doğal materyallerin şıklığı ön planda


Son vakitlerde doğal gereçlerden yapılan mobilyalara ve dekoratif eserler daha fazla tercih edilmeye başlandı. 2022 yılında da bu üslup eserleri ziyadesiyle görmeye devam edeceğiz. Ahşap mobilyalar, hasır sepetler, mermer sehpalar, jüt ipten yapılmış tablolar ve rattan mobilyalar konutunuzda dana doğal, samimi bir hava katmanızı sağlayacaktır.



Eski eşyalar hayata dönüyor

Sürdürülebilirlik ismi altında yer verecek olursak doğal gereçlerden üretilmiş eserlerin yanı sıra geri dönüşüm de olmazsa olmazlardan. Konutunuzdaki eski mobilyaları ya da ikinci el mobilya satan mağazalardan alacağınız eserleri boyayarak yenileyebilir ve yesyeni görünümlü eşyaya kavuşabilirsiniz. Hem bu sayede vintage tesirlere de meskeninizde yer verip bir trendi daha hayata geçirmiş olabilirsiniz.



El imali aksesuar ve mobilyalar

İster geri dönüşümle yeni bir görünüm verdiğiniz ister diğeri tarafından üretilmiş bir mobilya olsun, el üretimi eserler epey tanınan. Makrome ipleriyle duvar süsleri, saksı kılıfları, yastık kılıfları, paspaslar üzere bir çok eserde ön planda.



Meskenlerin vazgeçilmezi bitkiler

Bu yıl küçük bitkilerdense büyük salon bitkileri ön plana çıkıyor. 2022 dekorasyon teklifleri ortasında yeşilin sunduğu huzuru evlerinizde yaşamanızı sağlayacak büyük bitkilere yer açmak var. Ayrıyeten duvar kağıtlarında da bitki desenli alternatifleri tercih ortasında bulunuyor.



Gold ve beyaz şıklığı

Beyazın kullanımı ne kadar sıkıntı olsada her vakit çok şık ve şık bir manzaraya sahip. Konutunuzun daha ferah daha aydınlık görünmesinde de tesir edecektir. Özelliklede bu şık imaj altın rengiyle buluşunca çok çağdaş, şık ve lüks bir tarz katacaktır.




 
Üst Alt