Son Konu

2022 sofra dekorasyonu nasıl yapılır? 2022 yemek masası dekorasyonu nasıl olmalı?

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2022_sofra_dekorasyonu_nasil_yapilir_2022_yemek_masasi_dekorasyonu_nasil_olmali_1640615998_2161.jpg

2022'nin trendleri yavaş yavaş kendini göstermeye başlarken sofra dekorasyonunda şık ve estetik dokunuşlar yapabilirsiniz. Pekala, 2022 sofra dekorasyonu nasıl yapılır? 2022 yemek masası dekorasyonu nasıl olmalı? Sofra nasıl dekore edilir? Kış sofra dekorasyonu nasıl olmalı? Şık sofra dekorasyonu nasıl yapılır? Konuklar için sofra dekorasyonu nasıl olmalı? İşte karşılıklar...



Güzel yemekler ve güzel sohbetlerin eşlik ettiği yemek masaları, sevdiklerimizle bir ortada vakit geçirmenin en tesirli yolu. Bilhassa kutlama yapmak için şahane sofralar kurup bir yandan enfes yemekler tadabilir bir yandan da kendimizi kahkaha dolu sohbetlerin ortasında bulabiliriz. Sevdiklerimizi ağırladığımız yemek masalarında yemeklerin tadı kadar sofra dekorasyonu da epeyce kıymetlidir. Yeni yıla sayılı günler kala 2022'nin trendlerine uygun sofra dekorasyonları yaparak şıklığı konutunuza davet edebilirsiniz. Gelin, yanlışsız bir sofra dekorasyonu için dikkat edilmesi gerekenlere birlikte göz atalım.

2022 SOFRA DEKORASYONU NASIL YAPILIR?

Runner ve masa örtüleri yemek masalarının olmazsa olmazlarından biridir. Gerçek renk ve desenlerde masa örtüleri seçerek sofranızda şık bir bakış açısı oluşturabilirsiniz. Şayet altın ve gümüş ışıkların yüklü olduğu klasik sofraları bir kenara bırakmak istiyorsanız 2022'nin trendi tabiattan gelen renk ve desenleri kullanmanızı tavsiye ederiz. 



Bilhassa mevsimin dokusunu yansıtan ekose desenli masa örtüleri son periyotlarda epey tanınan. Öte yandan dantel ve makrome ayrıntılarda sofralarda harika bir tesir bırakıyor.



Büsbütün ferdî zevklerin yansıması olan sofra dekorasyonunda tek bir renk tonu üzerinde yoğunlaşabileceğiniz üzere birbirine zıt renkleri kullanarak da ahengi yakalayabilirsiniz.



Kış mevsiminin ana renkleri olan koyu kırmızı, yeşil, yanık turuncu ve toprak tonları sadece sofralarda değil bu yıl konutun her köşesinde kendine yer bulacak.



Yemek sandalyelerinizi her gün alıştığınız tertibin dışında tüylü ve yün kumaşlarla süsleyerek özgün ve doğal efektler oluşturabilirsiniz. 



SOFRA DEKORASYONUNDA ÇATAL BIÇAK KAŞIK SEÇİMİ NASIL OLMALI?

Şık bir sofrada çatal bıçak ve kaşıkların tarzında hassas davranmak epey değerlidir. Son yıllarda büyük beğeni toplayan mat dokulu ekipler, sofralarda muazzam bir manzara oluşturuyor.



Şayet sofra dekorasyonunuzda asaletin hakim olmasını isterseniz 2022'de bu tesire baht vermelisiniz.



SOFRA DEKORASYONUNDA AKSESUAR SEÇİMİ NASIL OLMALI?

Sakinleştirici bir sığınak hissi oluşturan mumlar kış akşamlarını keyifli kılan en hoş dokunuş. Eşsiz kokularıyla zarafetin temsilcisi haline gelen mumları sofra dekorasyonunuzda kesinlikle kullanmalısınız.



Bilhassa yemek masasının bulunduğu alanda ışık oyunları ve loş bir algı şekillendirmek isterseniz sofranızı mumlarla donatabilirsiniz. Kış tesirini masalarınızda hissetmek için vanilya ve kahve kokulu mumlar şahane bir tercih olacaktır.



Kozalak ve taze çiçekler de sofra dekorasyonunda yıllardır sıklıkla kullanılmaktadır.



Göz alıcı bir sofranın en kıymetli ayrıntılarından biri de peçete. Şık bir halde katlanmış farklı doku ve renklerde kumaş peçeteleri masanızda şıklığın sembolü olarak kullanabilirsiniz. 




 
Üst Alt