Son Konu

2023 İçin Kişisel Yıl Numaranızı Keşfedin

habercibotu

Yeni Üye
Katılım
29 Ocak 2023
Mesajlar
14,349
Tepkime
1
Puanları
38
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-df19f60f3ea0d73f80a5086951d0c1209b3471eb.jpg


Doğum tarihinizi, doğum ayınızı ve 7 sayısını toplayın.

1-9 ortasında tek bir sayı elde edene kadar sayıları birbirine ekleyerek azaltın.


Örnek hesaplama:


s-d80ebc445124d7eccdc2412b5cac5ac4cecd6b90.jpg

29 Aralık doğum günü için örnek:

12 +29 +7

(doğum ayı + doğum tarihi + 7)

= 48

Rakamları toplayarak tek haneli bir sayıya düşürün. (Bunu birden fazla yapmanız gerekebilir)

4+8= 12

Tek haneye indirmeye devam

1+2= 3

3, 2023 için Ferdî Yıl Numarasıdır

2023 için Şahsî Yıl Numaranızın Anlamı

Kişisel Yıl Numerolojik Sayınız 1

2023 sizin için yeni bir kısmın başlangıcı ve hayatınıza pek çok yeni başlangıç getirecek. İster yeni bir tavır, ister yeni bir yere taşınmak, ailenizi genişletmek yahut tahminen de yeni bir iş yahut münasebete başlamak olsun, bu yıla bir formda yeni başlamanız istenecek. Bu, yaptığınız her şeye taze bir ilham ve bir bağımsızlık kıvılcımı getireceğiniz bir yıl. Tuval boş ve onu hangi renk çağrıştırıyorsa boyamakta özgürsünüz! Güçlü bir ortak yaratıcı olduğunuzu ve bu taze yeni enerjiyi sıfırlamak ve hayatınızı yeni bir tarafa yönlendirmek için kullanma potansiyeline sahip olduğunuzu bilin. Süreçte birtakım inanç sıçramaları yapmanız ve hakikaten yeni bir inovasyon düzeyinde ustalaşmanız için yönlendirilebilirsiniz. Son vakitlerde kapılar üzerinize kapandıysa bilin ki bu yıl yenileri açılacak. Dilediğin şeyi çağır, tezahür etme potansiyeliniz yüksek olacağından. Geriye değil ileriye bakma vakti geldi.

Kişisel Numerolojik Sayınız 2

Bu, inşa etmeye ve tırmanmaya devam edeceğiniz bir yıl. Geçen yıl birçok yeni başlangıç yahut değişiklik getirmiş olabilir ve artık ektiğiniz her şeyi beslemek ve büyütmek için çalışmaya devam etmeniz isteniyor. İhtimamla ektiğiniz bahçeyle ilgilenirken, 2023'ün bahçenizin büyümesine yardımcı olacak akıl hocaları, arkadaşlar, öğretmenler ve hatta bir ortak getirdiğini görebilirsiniz! Yardım istemekten korkmayın. Bu yıl amaçlarınıza ulaşmak ve fazladan yol kat etmek için takviyeye gereksiniminiz olacak, bu yüzden açık görüşlü ve yenilikçi  kalın, zira kiminle tanışacağınızı yahut onların ne üzere bilgelik katacağını asla bilemezsiniz. Sağlam ve sağlam paydaşlıklar kurmayı öğrenmek de bu yıl sizin için bir tema olacak, bu nedenle, içine kapandıysanız yahut kalbinizi ağır bir halde koruyorsanız, 2023'te bu duvarlara yer bulamayabilirsiniz.

Kişisel Numerolojik Sayınız 3

Bu, gerçeğinizi konuşmanız ve sesinizi güçlendirmeye çalışmanız için bir yıl. Paylaşacak bilgeliğe sahipsiniz; anlatacak bir öykün var ve bu, onu dünyaya sunabileceğin yolları düşünmen gereken bir yıl. Bir biçimde yazmak, konuşmak yahut bilgeliğinizi paylaşmak istediyseniz, 2023 size birtakım fırsatlar getirecek üzere görünüyor. Kendinizi ortaya koyun ve sesinizin anahtar olduğunu bilin. Bu tıpkı vakitte kendiniz için bir topluluk duygusu yaratmayı düşünmeye başlamak için âlâ bir yıl. Toplumsal ömrünüz değişmiş olsa bile, etrafınızdakilerle bir topluluk ve irtibat duygusu geliştirmenin yeni yollarını bulabilecek misiniz bir bakın. Tahminen de modülü olabileceğiniz kümeler, kulüpler, çevrimiçi topluluklar ve hatta gönüllülük fırsatları için tetikte olun. Daha büyük bir bütünün kesimi hissetmek, 2023'te size bir tatmin ve tatmin duygusu getirebilir.

Kişisel Numerolojik Sayınız 4

s-d45dfe3fe3a19b61d82b71381c8f1a862ef588d2.jpg

Bu, disiplinli ve organize olmak için bir yıl. Gücünüzü toprakladığınızda ve mevcut duruma kök salmaya odaklandığınızda başarılı olacaksınız. Yapı ve tertip oluşturmak da bu yıl sizin için kıymetli olacak, bu nedenle şimdi yapmadıysanız, bir günlüğe yatırım yapmayı yahut masanızın üzerinde bir program tutmayı düşünün. İlham verici hissettiren ve bağlı kalmanız için gereğince kolay bir rutin oluşturmaya çalışın. Günlük hayatınızda bir ölçü yapı ve istikrar yaratmanın yanı sıra, içsel istikrar ve güvenlik hisleriniz üzerinde çalışmaya da yönlendiriliyorsunuz. Kendinizi inançta hissetmek ve kendinize güvenmek bir üstün güç gibidir! Ve bu yıl üzerinde çalışma fırsatı bulacağınız bir şey. Bu yılın rastgele bir noktasında çok derecede inançsız yahut savunmasız hissediyorsanız, kendinizi şimdiki vakte geri getirin ve gücünüzü topraklamaya çalışın. Bir aksiyon planı oluşturup oluşturamayacağınıza yahut tahminen de birtakım metodik adımları yahut düşünme süreçlerini yerine getirip getiremeyeceğinize bakın. Dört kenarlı, sağlam, pratik, istikrarlı ve ayakları yere basan bir kare hayal ederseniz, 2023'te hedeflediğiniz pek çok şeyi gerçekleştirebilirsiniz.

Kişisel Numerolojik Sayınız 5

Bu yıl biraz macera, heyecan ve niyet tohumları ekme fırsatı getiriyor. Bu, sahiden istediğiniz şeyin peşinden gitme zamanınız  yalnızca istediğiniz ve peşinde koştuğunuz şeyin gerçek benliğinizle ve daha yüksek davetinizle uyumlu olduğundan emin olun. Sıkışmış hissediyorsanız yahut hedefinizle daha derin bir ilişki kurmak istiyorsanız, 2023 tam da bunu yapmanıza yardımcı olacak kimi ilhamlar getirebilir. Bu yıl birtakım büyük kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz ve sizi sıkışmış hissettiren her şeyden kurtulmanız için çağrılacaksınız, fakat kalbinizin yolu bildiğine itimadın. Kutunun dışında düşünmekten korkmayın ve bu yıl yolunuzdan geçerlerse kimi inanç sıçramaları yapın. Bu, sizin için şanslı ve müreffeh bir yıl ve daha büyük bir şahsî özgürlük duygusu bulabileceğiniz bir vakit olarak kabul edilir. Sürece itimadın ve seyahatin tadını çıkarın!

Kişisel Numerolojik Sayınız  6

2023, radikal bir kendini kabul etme ve bu alanda tuttuğunuz tüm yaraları temizleme yılıdır. 2023, kendinizi kabullenme seyahatinizin yanı sıra, rastgele bir gönül yarasını yumuşatma ve ağır yahut külfetli hissettiren bastırılmış hisleri hür bırakma fırsatı da getirebilir. Taşıdığınız ağır yük ne olursa olsun, sonunda hür bırakılabileceğiniz ve bırakabileceğiniz duygusu var. Bu yıl, genel sıhhatinize ve bedeninizin size gönderebileceği rahatsız edici semptomlara dikkat etmeniz sizin için kıymetli olacak. Yavaşlayın, ahenk sağlayın ve bir şeyler gerçek gelmiyorsa devam edin. Ayrıyeten beslenmenize dikkat etmeniz yahut yeni bir sağlıklı antrenman rutini oluşturmanız gerekebilir. Ayrıyeten, diğerlerini şad etmek yahut gerçekçi olmayan beklentileri karşılamak için kendinizi çok fazla zorlamamaya dikkat edin. Olduğunuz halinizle eksiksiz ve kâfi olduğunuzu anlayın.

Kişisel Numerolojik Sayınız 7

s-12291461636e9daaef8ef15468179c71219576a7.jpg

Kişisel yıl numaranız ve yılın numarası uyumlu hale getirilerek varlıklı bir ahenk yaratılır! 2023 çok fazla büyüme getirse de, bu muhtemelen sizin için iyi bir yıl olacak. 'Tanıştığın herkes yalnızca bir aynadır' 2023 mottonuz olacak. Hayat seyahatinizde karşılaştığınız herkesin yalnızca birer ayna olduğunu ve içinizde olup bitenleri size geri yansıttığını her zamankinden daha fazla anlayacaksınız. Diğerlerinde gördüğünüz şey sizde var ve yıl boyunca pek çok farklı halde bu gerçeği keşfedeceksiniz. Bu, diğerlerinin hareketlerinden yahut davranışlarından sorumlu olduğunuz manasına gelmez, fakat yolunuza çıkan her insanın size öğretecek yahut gösterecek bir şeyi vardır. Bu yıl kuvvetli biri yolunuza çıkarsa, ne kadar sıkıntı olursa olsun, bu kişiyi bir öğretmen olarak görmek için alan yaratabilecek misiniz bir bakın, içinizde bakılmayı hak eden bir şeye ışık tutmak. 2023 birebir vakitte sizin için büyük bir ruhsal gelişim yılı, fakat görünüşe nazaran diğerleriyle yaptığınız alışverişler ve tecrübeler yoluyla birçok dersiniz öğrenilecek. Hem iş hayatınızda hem de özel hayatınızda paydaşlıklar ön plana çıkabilir. Kendinizi, mesleğinizde ilerlemenize yardımcı olan yahut sevdiğiniz birine daha derin bir bağlılık gösteren biriyle takım kurarken bulabilirsiniz.

Kişisel Numerolojik Sayınız 8

2023, dönüşmek ve uyanmak için birçok fırsat getiriyor. Tırtılın kelebeğe dönüştüğünü düşünün, zira bu, ferdî yıl numaranız 8 olduğunda çıkacağınız seyahattir. Bir şeyleri bırakmanız gerektiğini fark edebilirsiniz ya da etrafınızdaki şeylerin bir formda parçalanıp daha büyük ve daha düzgün bir şeye yine doğmak için dağıldığını görebilirsiniz. Dönüşüm sancılı olabilse de, her vakit seyahate değecek üzere görünen büyük mükafatlar getirir. Bu inanılmaz dönüştürücü gücün yanı sıra, mali durumunuz kelam konusu olduğunda da çok şanslısınız. Bu, servetinizi en üst seviyeye çıkarmanın ve bolluğun gücüne ahenk sağlamanın yollarını düşünmeniz için olağanüstü bir yıl. Bolluk şu anda etrafınızı sarıyor ve paranızı akla yatkın kullanır ve onunla sağlıklı bir bağlantı kurmayı öğrenirseniz, muhtemelen büyük mükafatlar göreceksiniz. Bu bolluk gücü tıpkı vakitte minnettarlığın gücünden yararlanmanıza da yardımcı olacaktır. Hayatınızdaki birçok nimet için minnettar hissetmek, yıl boyunca size rehberlik etmeye yardımcı olacaktır.

Kişisel Numerolojik Sayınız 9

Bu sizin için büyük bir tamamlanma yılı. Bir döngüyü tamamlıyorsunuz ve yeniye girmeye hazırlanıyorsunuz, lakin bu yeni başlangıca başlamadan evvel seyahatinizi ve ne kadar yol kat ettiğinizi kutlamanız gerekiyor. Hayatınızın son dokuz yılı güçlü geçti, fakat artık her şey yoluna girecek ve bu son kısımda ilerlerken kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Pek çok kitap ve sinemada olduğu üzere, son kısım de ana karakterin nihayet mükafatlarını aldığı ve sonunda hayatın önlerine çıkardığı dersleri aldığı keyifli bir kısımdır. Bu, memnun bir son için ve hayatın size satın aldığı tüm mahzurlara ve pürüzlere karşı zafer kazanma yılınız. Dağınızın doruğuna ulaşıyorsunuz ve görüntü nefes kesici! Bu doruğa ulaşma ve tamamlanma yılının keyfini çıkarın; bu yıl seni bulan mükafatları hak ediyorsun.

Gökler rehberiniz yolunuz ışık olsun...
 
Üst Alt