Son Konu

2023 yılında burçları neler bekliyor?

habercibotu

Yeni Üye
Katılım
29 Ocak 2023
Mesajlar
14,349
Tepkime
1
Puanları
38
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0

Koç burcu

Özellikle kazanç ve maddi konularda güvensizlikler yaşayabilirsiniz. Çevrenizde farkında olmadığınız çeşitli düşmanlarınızı bu yıl teker teker fark edecek ve akıl oyunlarına gelmeyeceksiniz! Bu yıl sıklıkla mahkeme ve adli olaylarla uğraşabilirsiniz! Aman dikkat diyelim kazadan beladan uzak durun. Bu yıl hayatınızın ipleri tamamen sizin elinizde olacak ve parayı nasıl kullanmanız gerektiğini öğreneceksiniz. Bu yıl adeta sizin öğretici ve farkındalık yılı olacak.

Boğa burcu

İş hayatında yaşadığınızın sıkıntılara koca bir yıl dayandınız ve artık yüzünüzün gülme vakti geldiğini düşünüyorsanız umudunuzu kaybetmeyin! 2023’ün ilk yarısından itibaren bütün oklar sizi gösterecek ve kariyer anlamında zirveye çıkacaksınız. Fazla işkoliklikten kaçının ve günlük hayatın akışında yaşamanıza özen gösterin. Bu yıl sık sık ikilemde kalabilir sevdikleriniz arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. İçinizdeki merhamet ve şefkat duygusunu bastırdığınız 2022 artık tamamen biterken yeni yılda bir bebek sahibi olabilir veya evcil hayvan sahiplenebilirsiniz.

İkizler burcu

Bu yıl tamamen sosyalleşmeye dönük bir çizgide ilerleyeceksiniz. Özellikle de sivil toplum kuruluşları, dernekler ve hayır işleri gibi gönülden ve isteyerek yapılan işlere dahil olabilirsiniz. İnsanlığa ve dünyaya fayda sağlamak için katıldığınız etkinlerde  yeni arkadaşlık ve dostluklar kazanacaksınız. İyimserliğiniz size birçok alanda geri dönecek hem aşkta hem de para konusunda oldukça tatmin olacağınız bir yıl geçireceksiniz.

Yengeç burcu

Bu yıl gözler üzerinizde… Nazara inanıyorsanız mutlaka önem alın deriz! İş ve özel hayatta yükselişinizi insanlar tırnaklarını kemirerek izleyecek. Ailenize dönük olduğunuz bir yıl içerisinde olacaksınız. Bağlarınız kuvvetlenecek ve vefa kavramını dolu dolu hissedeceksiniz. Yeni bir ev veya araba satın alma girişimlerinde bulunabilirsiniz ve bu konuda sabırsız davranmak size pahalıya patlayabilir! Temkinli ve emin adımlarla ilerlemeyi unutmayın.

Aslan burcu

İletişim problemlerinin gündemde olduğu bir dönem içerisine girebilirisiniz. Özellikle de patronlarınız, patronlarla ilişkilerinizi gözden geçirmeyi ve öz eleştiri yapmayı unutmayın Ego savaşlarında bulunmadan sakin ve kendi çizginizde ilerlediğiniz sürece bu problemler ortaya çıkmayacaktır. Kendinize yatırım yaptığınız bir yıl olacak. Yabancılar, yabancı diller, medya, satış-pazarlama işleri ile ilgili alanda eğitim alabilir keskin bir karar ile sektör değiştebilirsiniz. Aşk anlamında aradığınızı bulamadığınız o aşkı burnunuzun dibinde olduğunu fark edeceksiniz. Eğer evliyseniz ilişkiniz yeni bir boyut kazanabilir eşiniz ile daha çok vakit geçirip beraber spor, sanat, müzik gibi aktivitelere katılabilirsiniz.

Başak burcu

Bu yıl sizin için biraz zorlayıcı olabilir. Özellikle finansal anlamda yaşanacak olan beklenmedik durumlar canınızı sıkabilir buna ek olarak beklediğiniz ödemeler vakti ve zamanında gelmediği için birçok problemi beraberinde getirebilir. Ölüm, ayrılık gibi konuların gündemde olduğu bir süreç yaşayabilirsiniz ama savaşçı ve güçlü kalabildiğiniz sürece yıkım yaşamadan atlatabilirsiniz. Dönüşüm kelimesinin tam anlamıyla hissettiğiniz bir yıl olacak! Bu yıl eğer kendinizi fark edip disiplinli ve planlı bir biçimde olaylara hazırlarsanız kazanan taraf sizler olursunuz.

Terazi burcu

Arzularınız ve isteklerinizi birer birer gerçekleştirdiğiniz bir yıl olacak. Öngörüleriniz sayesinde birçok olayı daha gerçekleşmemişken sonucunu bilmek sizi birçok hatadan kurtaracak. Fiziksel anlamda değişim arayışında olduğunuz bir süreçte estetik yaptırabilirsiniz. Ameliyat gibi bir durumda yakın çevrenizdekilerden gördüğünüz destekler sizin motivasyonuzunu yükseltecek. Bir yerden beklenmedik bir para gelebilir ve bu parayı yatırımda kullanmak isteyebilirsiniz. Yatırımlarınızı dikkatli yapmanızı kulaktan dolma bilgilerle hareket etmemenizi öneririz.

Akrep burcu

Hastalıklarla boğuştuğunuz bir yıl olabilir sağlığınıza dikkat edin… Vaktinizin çoğunu harcadığınız alanlara dikkat edin ve hijyen ve kişisel bakımınıza ekstra özen göstererek çevreden gelen hastalıklara karşı cephe oluşturabilirsiniz. Tarot, kahve falı, su falı gibi gelecekten haberci olgularla fazla kafayı yorduğunuz bir dönem içerisinde olabilirsiniz hayatınızı buna göre şekillendirmeden ve etkisi altına kalmadan hayatınıza devam ettirin. Aşk anlamında 2022’de aradığınız kişiyi bulduğunuzu düşünebilirsiniz ama 2023’te büyük bir yanılgı içerisine düşebilme ihtimaliniz var. Partnerinize körü körüne inanmayın ve ilişkilerde tek taraflı düşünmekten kaçınının.

Yay burcu

Dostlarınıza verdiğiniz sırlar ve zaaflar bu yıl tek tek sorun olarak karşınıza çıkabilir. İnsanlara anlattığınız sorunlarınızı çok fazla detaya girmeden anlatın. Sonradan pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Aldatılma ve gizli kapaklı işler içinde olan bir arkadaşınızı uyarabilir bunun karşılığında büyük tepkiler alabilirsiniz biraz çenenizi tutup susmayı deneyin. Bir bebek beklentiniz var ise bu yıl ideal bir dönem olabilir. Yaz döneminde çocuk sahibi olabilir veya çok sevdiğiniz bir yakınınızdan böyle bir haber alabilirsiniz.

Oğlak burcu

Yeni arkadaşlıkların olduğu sosyal alanda açık olduğunuz bir dönemdesiniz. Saç veya stil anlamında bambaşka bir kişiliğe bürünme isteğiniz var fakat çevrenizdekilerden ve baskılardan kaynaklı çekiniyor olabilirsiniz. Tabularınızı yıkıp olmak istediğiniz tarza bürünün! Yaratıcılık gerektiren bir meslekte çalışıyorsanız adınızı duyurduğunuz ve başarı üstüne başarı elde edeceğiniz bir yıl olacak!

Kova burcu

Bu yıl sizin yılınız olacak diyebiliriz! Cebiniz para ile dolup taşacak. İş hayatında ve kariyer alanında hedeflediğiniz her şey çabalarınız ile tek tek gerçekleşilereceksiniz! Aşk arıyor olabilirsiniz ama sakin olun o sizi bulacak! Ruh eşim diyebileceğiniz en az sizin kadar çılgın bir partner hayatınıza dahil olabilir. Başta önyargılı davransanız da zamanla hayran kalacağınız bir insan olduğunu fark edeceksiniz.

Balık burcu

Duygularınıza hakim olamadığınız sürekli ağladınız bir yıldan kurtulurken 2023 size ilaç gibi gelecek. Hakkınız olan tüm olaylar çaba sarf etmeden size temin edilecek. Yeniden doğdunuz bir yılda bambaşka bir karakterde insanların karşısına çıkacaksınız! Eş, sevgili, hayatınızdaki bireylerin pintiliği veya parasal durumu sizi bir noktada rahatsız edebilir. Hayata bakış açınızın ve lükslerinizin farklı olduğu bir ilişkide olmak yerine hiç olmamayı tercih edebilirsiniz.
 
Üst Alt