Son Konu

2024 Yılına Kadar Tam Beş Adet Yeni LOTR Oyunu Göreceğiz

habercibotu

Yeni Üye
Katılım
29 Ocak 2023
Mesajlar
14,349
Tepkime
1
Puanları
38
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
content_63ef54f27382e_77600.jpg

Embracer Grubu, 2022 yılının Ağustos ayında Middle-Earth Enterprises ve içinde barındırdığı tüm hakları tek kalemde bünyesine katmıştı. O günden beri külliyatın oyun kısmı derin bir sessizlik içerisinde. Fakat LOTR oyunlarına olan hasretimiz 2024 yılına kadar gelecek beş oyunla dinecek gibi görünüyor.

Hakları Embracer'da olan Tolkien evreni, farklı oyunlarla bir kez daha bizlerle buluşacak. Embracer'ın mali toplantısında yapılan bu açıklamada, toplamda 5 oyunun 2024 yılına kadar karışımıza çıkacağı açıklandı.
  • Yüzüklerin Efendisi Dizisinin 2. Sezonu Kadın Yönetmenlere Emanet
Aslında bahsi geçen oyunların dördünün ne olacağını biliyoruz. Öncelikle Deadalic ekibinin geliştirdiği ve sıkça ertelenen The Lord of the Rings: Gollum isimli oyun karşımıza çıkacak gibi. Bu oyunda, adından da anladığınız gibi, Gollum'u canlandıracağız.

İkinci oyun ise henüz detaylarını tam olarak bilmediğimiz The Lord of the Rings: Return to Moria. Bu oyunun bir hayatta kalma-crafting oyunu olacağını biliyoruz. Üçüncü oyun EA'in The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth isimli mobil oyunu olacak. Son olarak bir oyunun da Weta Workshop ekibinden geleceği açıklanmıştı.

Maalesef hem Weta'nın elinden çıkan oyun hakkında hem de gizemli beşinci oyun hakkında bir açıklama gelmedi. Fakat 1 yıl içerisinde karşımıza çıkacak bu oyunların önümüzdeki aylarda tanıtılacağını söylemek yanlış olmaz.
 
Üst Alt