B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 24 Haz 2024 #1 Anasıfı oğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı icin, ezberliyebileceği kısa 23 Nisan şiirleri 23 NİSAN Dun sabah anneciğim Operek, dedi: Uyan Bugun senin bayramın, Kalk, bak suslendi her yan Baktım her taraf suslu, Sokaklar dolu insan Dedim: Anne bu neden Dedi: 23 Nisan Temel bayrammış, inan Kutlu olsun kardeşim Geldi 23 Nisan 23 NİSAN Sevincliyiz hepimiz, Taştı bugun neşemiz Eğleniriz, guleriz, Geldi 23 Nisan Susleriz biz her yanı, Geldi cocuk bayramı Ataturk'un armağanı, Yaşa 23 Nisan 23 NİSAN Şu 23 Nisanda, Doğdu Millet Meclisi İşte o gun her yanda, Yukseldi Turkun sesi, Bunu her yıl cocuklar, Kutlayalım sevincle, Egemenlik de yaşar, Hep verirsek el ele images23nisananasinifisiirleri5aedb7542519c BİZİM BAYRAMIMIZ Bu gelen bizim bayram Yukseldi bak unumuz, 23 Nisan bizim En şerefli gunumuz Al bayrağı acalım Gel gidelim torene Bin teşekkur bizlere Bugunleri verene Bizim icin harcanan, Boşa gitmez bu emek Cunku her Turk cocuğu, 23 Nisan demek 23 NİSAN Bugun ne mutlu bize, Haydi hep gulsenize, Mujde dağa, denize, Geldi 23 Nisan Sokaklar dolu bayrak, Yollara kurulmuş tak, Şoyle bir etrafa bak, Geldi 23 Nisan 23 Nisan Bugun bizim gunumuz En buyuk duğunumuz Yaşa sen 23 Nisan Yayıldı bak unumuz Ataturk bize verdi Kutlayın,koruyun dedi Yurduma değen eli Yiğitce yere serdi Yureğimde ki sevinc Yansıdı bak bayrağa Kalktık bak gidiyoruz Ataturk'le atağa Sevinc, coş bugun senin Bayrak salla Dunyaya Ozgurce yaşamak hakkın Gelen, 23 Nisanla
Anasıfı oğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı icin, ezberliyebileceği kısa 23 Nisan şiirleri 23 NİSAN Dun sabah anneciğim Operek, dedi: Uyan Bugun senin bayramın, Kalk, bak suslendi her yan Baktım her taraf suslu, Sokaklar dolu insan Dedim: Anne bu neden Dedi: 23 Nisan Temel bayrammış, inan Kutlu olsun kardeşim Geldi 23 Nisan 23 NİSAN Sevincliyiz hepimiz, Taştı bugun neşemiz Eğleniriz, guleriz, Geldi 23 Nisan Susleriz biz her yanı, Geldi cocuk bayramı Ataturk'un armağanı, Yaşa 23 Nisan 23 NİSAN Şu 23 Nisanda, Doğdu Millet Meclisi İşte o gun her yanda, Yukseldi Turkun sesi, Bunu her yıl cocuklar, Kutlayalım sevincle, Egemenlik de yaşar, Hep verirsek el ele images23nisananasinifisiirleri5aedb7542519c BİZİM BAYRAMIMIZ Bu gelen bizim bayram Yukseldi bak unumuz, 23 Nisan bizim En şerefli gunumuz Al bayrağı acalım Gel gidelim torene Bin teşekkur bizlere Bugunleri verene Bizim icin harcanan, Boşa gitmez bu emek Cunku her Turk cocuğu, 23 Nisan demek 23 NİSAN Bugun ne mutlu bize, Haydi hep gulsenize, Mujde dağa, denize, Geldi 23 Nisan Sokaklar dolu bayrak, Yollara kurulmuş tak, Şoyle bir etrafa bak, Geldi 23 Nisan 23 Nisan Bugun bizim gunumuz En buyuk duğunumuz Yaşa sen 23 Nisan Yayıldı bak unumuz Ataturk bize verdi Kutlayın,koruyun dedi Yurduma değen eli Yiğitce yere serdi Yureğimde ki sevinc Yansıdı bak bayrağa Kalktık bak gidiyoruz Ataturk'le atağa Sevinc, coş bugun senin Bayrak salla Dunyaya Ozgurce yaşamak hakkın Gelen, 23 Nisanla