B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 22 Ara 2023 #1 23 Nisan Şiirleri Kısa Ve Guzel Şiirler 23 Nian Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı ŞiirleriKolay ezberlenebilecek Kısa 23 Nisan Şiirleri Bugun 23 Nisan En guzel şiirleri, Okuyalım bu bayram, Sevinelim coşalım, Bugun 23 Nisan İşte neşe işte haz, Bundan unlu gun olmaz, Bu ne guzel şeref şan, Bugun 23 Nisan 23 Nisan Gunu Buyuk Turk milletinin, Coştuğu gundur bugun, Her 23 Nisanda yapılır, Sanki vatanda bir duğun Buyuk bir huzur kaplar, Butun yurdun ustunu, Bayrak, flama, cicekler, Bugunun ozel susu Atamız armağan etmiş, Bize bu mutlu gunu, Sevinelim coşalım, Her 23 Nisan gunu 23 Nisanda En guzel elbisemi, Giydim bu sabah erkenden Koştum arkadaşlarıma, Birlik olduk tek elden 23 Nisan şiirimi Coşku dolu okurken, Ataturk ve bayrağıma, Gonulden bağlıyım ben 23 Nisan Geldi İşte Ataturkten bizlere, Ne guzel bir hediye Sevinelim coşalım, 23 Nisan geldi işte Bayrakları dikelim, En yuksek tepelere Sevincle koşalım, 23 Nisan geldi işte Şiirler okuyalım, ZeybekEfe oynayalım Durmadan zıplayalım, 23 Nisan geldi işte 23 Nisan Kucak dolusu sevgiler Ataturke gonulden Bayram geldi coşalım Sevinelim yurekten Bayraklar elimizde Koşalım meydanlara 23 Nisan şiirleri Armağandır Atama
23 Nisan Şiirleri Kısa Ve Guzel Şiirler 23 Nian Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramı ŞiirleriKolay ezberlenebilecek Kısa 23 Nisan Şiirleri Bugun 23 Nisan En guzel şiirleri, Okuyalım bu bayram, Sevinelim coşalım, Bugun 23 Nisan İşte neşe işte haz, Bundan unlu gun olmaz, Bu ne guzel şeref şan, Bugun 23 Nisan 23 Nisan Gunu Buyuk Turk milletinin, Coştuğu gundur bugun, Her 23 Nisanda yapılır, Sanki vatanda bir duğun Buyuk bir huzur kaplar, Butun yurdun ustunu, Bayrak, flama, cicekler, Bugunun ozel susu Atamız armağan etmiş, Bize bu mutlu gunu, Sevinelim coşalım, Her 23 Nisan gunu 23 Nisanda En guzel elbisemi, Giydim bu sabah erkenden Koştum arkadaşlarıma, Birlik olduk tek elden 23 Nisan şiirimi Coşku dolu okurken, Ataturk ve bayrağıma, Gonulden bağlıyım ben 23 Nisan Geldi İşte Ataturkten bizlere, Ne guzel bir hediye Sevinelim coşalım, 23 Nisan geldi işte Bayrakları dikelim, En yuksek tepelere Sevincle koşalım, 23 Nisan geldi işte Şiirler okuyalım, ZeybekEfe oynayalım Durmadan zıplayalım, 23 Nisan geldi işte 23 Nisan Kucak dolusu sevgiler Ataturke gonulden Bayram geldi coşalım Sevinelim yurekten Bayraklar elimizde Koşalım meydanlara 23 Nisan şiirleri Armağandır Atama