bilgiliadam
Yeni Üye
24 kasım öğretmenler günü şiirleri 2019 öğretmenler günü şiirleri,en hoş öğretmenler günü şiirleri,öğretmenler günü için şiirler,öğretmenler günü için en güzel şiirler 43756 43756 24kasimogretmenlergunusiirleri5c5551d13bf1724kasimogretmenlergunusiirleri5c5551d13bf17 400 600 ojpg43756 24 kasım öğretmenler günü şiirleri ojpg43756 24 kasım öğretmenler günü şiirleri Öğretmenler Günü, öğretmenlik mesleğini icra eden kimseleri şereflendirmek için çeşitli etkinliklerin düzenlendiği bir kutlama günüdür2019 yılının Öğretmenler Günü 24 Kasım Pazartesi kutlanacak Öğretmenler Günü’nün amacı; öğretmenin toplumdaki yeri, rolü, önemi ve değerini anlayışlı olmak, öğretmeni bulunması gereken ulu yerine oturtmaktır Öğretmenlerimize duyduğumuz hürmet, sevgi ve şükranlarımızı dile getirmek için bu günü fırsat bilmeli ve bu duygularla, onların ellerini öpmeliyiz Okulu bitirip hayata atıldığımız süre, bizi bu günlere hazırlayan öğretmenlerimizi yâd etmek, ziyaret etmek veya bir telefon, kart veya mektupla hatırlarını sormak onlar için en büyük ve en değerli hediye olacaktırÖğretmenine şiir hediye etmek istiyen öğrencilerimiz için en güzel öğretmenler günü şiirleri meleklermekanıcom da 24 Kasım Bugün 24 KASIM Seni anar,seninle gülleriz bugün Kitap gibi bilgiler,senin gibi çiçekler Senin gibi güllerler öğretmenim Ne kadar teşekkür etsek azdır sana Bugün senin günün öğretmenim Kutlu olsun tüm öğretmenlere Kutlu olsun bugün 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ Ellerim kirliydi tuttun elimden Bilgi dağarcığın açtın özünden Bendeki cevheri gördün gözümden Umudum sen oldun düşüm sen gibi Yüksünmedin burnumdaki sümükten Sende bir insandın etten kemikten Annem miydin,babam mıydın,eğitmen Kutsal iş istiyorum sen gibi Yırtığımda yamam oldun dikişsiz Özünde doğruydun süslenmemiş nakışsız Yüreğimdi yüreğin akıcı çakılsız Düz yollarda gideceğim sen gibi Aklaştı saçların bendeki kara Yürüdüm bir hayli vermedim ara Ektiğin tohumlar yeşersin daha Ben de tohum ekeceğim sen gibi Yurdumu öğrettin bayrağım ilk kez Atamı sevdirdin, her lahza,her yaşta Kol kolaydık cehaletle savaşta Hemen eğitmenim tıpkı sen gibi Yüreğim yorulmaz feyz aldım senden Ben de tutacağım çamurlu elden Dikensiz gördüğüm, dikenli gülden Demet demet dereceğim sen gibi Esas Gibi,baba Gibi Öğretmenim bilir misin Seni nasıl sevdiğimi? Sorsan bana nerde yerin Gösteririm ben kalbimi Belli Başlı değil, ana gibi; Baba değil, baba gibi Öğretmenim ben de sevgin Can içinde bir can gibi Başöğretmen Atatürk Kutlu olsun büyük gün, sevgili öğretmenim, Mutlu olsun bu düğün, akıllı eğitmenim Baş Öğretmen ATATÜRK, öğrencisi bizleriz, Şaşmayız yolumuzdan, defalarca ATAyı izleriz İlim irfan yolunun, anahtarı sizdedir, Baş Hoca istedi, icraatı bizdedir Açtığı data yolu, AYDINLIĞA UZANIR, Bilgiyle kucaklaşan, kaybetmez daima kazanır Uygarlığa koşmanın, tek yolu okumaktır, İlim irfan yolunda, bir kilim dokumaktır Gidilen bu güzel yol, İrem Bağı sayılır, Cehalet kaçar gider, mis kokular yayılır Bugün 24 Kasım, öğretmenim günündür, Kutlu olsun büyük gün, bu senin düğünündür Kutlu olsun düğünün, sevgili öğretmenim, Beni sen yetiştirdin, akıllı eğitmenim Ben öğretmenim Şanlı bayrağımı görünce Okulumun gönderinde, Daha bir başka çarpar yüreğim Her sabahleyin açtığım kapının Bilgiye, sevgiye, doğruluğa açıldığını çok iyi bilirim Gelecek yetiştiririm, geleceğim için Çünkü; Ben öğretmenim Yeni nesil benim eserim! Benim Canım Öğretmenim Öğrenci bir fidandır, Öğretmen yağmur Azıcık ıslatsa Büyüyüp ağaç olur Öğretmendir öğrenciye yol gösteren, Öğrenciye okumayı öğreten Eli kalem tutmazken Öğretmendir öğrenciye okumayı öğreten