T teknoloji Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,992 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 3 Tem 2023 #1 3 Dakikada Yoğurtlu Kereviz Salatası Tanımı İçin Malzemeler 1 adet orta uzunluk kerevizin yarısı 7-8kaşık yoğurt 1 diş sarımsak 1 yemek kaşığı mayonez Tuz 3 Dakikada Yoğurtlu Kereviz Salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle kerevizi soyup rendeleyelim.(ben yarısını kullandım. Hepsini kullanıp materyalleri artırabilirsiniz). Yoğurt, mayonezi ekleyip,sarımsağı rendeleyelim. Tuzunu damak tadınıza nazaran ekleyip hepsini karıştıralım. İstediğimiz üzere süsleyip afiyetle yiyelim inşaallah 3 Dakikada Yoğurtlu Kereviz Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 Dakikada Yoğurtlu Kereviz Salatası Tanımı İçin Malzemeler 1 adet orta uzunluk kerevizin yarısı 7-8kaşık yoğurt 1 diş sarımsak 1 yemek kaşığı mayonez Tuz 3 Dakikada Yoğurtlu Kereviz Salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle kerevizi soyup rendeleyelim.(ben yarısını kullandım. Hepsini kullanıp materyalleri artırabilirsiniz). Yoğurt, mayonezi ekleyip,sarımsağı rendeleyelim. Tuzunu damak tadınıza nazaran ekleyip hepsini karıştıralım. İstediğimiz üzere süsleyip afiyetle yiyelim inşaallah 3 Dakikada Yoğurtlu Kereviz Salatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı