G Garfield Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 171,000 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 7 Ara 2023 #1 5 Dakikada Leblebili Kurabiye Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı leblebi 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ 1.5 su bardağı un 5 Dakikada Leblebili Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Leblebilerin toz kıvamına gelmesine gerek yok minik minik içinde kalsa da olur. Daha sonra tüm gereçleri karıştırın. Unu yavaş yavaş ekleyin. Form almaz ise 2 -3 yemek kaşığı daha un ekleyebilirsiniz. Yuvarlak biçim verip tepsiye dizelim. 160 derece fırında 15 -18 dk pişirin. Altını kesinlikle denetim edin ki kurabiyenin altı çok kızarmasın. Yaptığınız tanımları bana da iletirseniz memnun olurum. Afiyet olsun. 5 Dakikada Leblebili Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
5 Dakikada Leblebili Kurabiye Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı leblebi 1 su bardağı pudra şekeri 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ 1.5 su bardağı un 5 Dakikada Leblebili Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Leblebilerin toz kıvamına gelmesine gerek yok minik minik içinde kalsa da olur. Daha sonra tüm gereçleri karıştırın. Unu yavaş yavaş ekleyin. Form almaz ise 2 -3 yemek kaşığı daha un ekleyebilirsiniz. Yuvarlak biçim verip tepsiye dizelim. 160 derece fırında 15 -18 dk pişirin. Altını kesinlikle denetim edin ki kurabiyenin altı çok kızarmasın. Yaptığınız tanımları bana da iletirseniz memnun olurum. Afiyet olsun. 5 Dakikada Leblebili Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı