Son Konu

5 Dakikada Makyaj

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
images5dakikadamakyaj5adfd296e8b2b

5 Dakikada Makyaj Nasıl Yapılır,
5 dakikada guzel gorunmenin yolları
Acilen makyaj yapmanız gerekiyor ve sadece sadece 5 dakikanız varOncelikle sakin olunAşağıdaki onerilerle kısıtlı zamanlarda Makyaj yapmak icin 5 dakika yetecektirİşte pratik makyaj yapma teknikleri 5 dakikada makyaj yapma;
1 Adım Gozaltları, yorgunluğunuzu en cok ele veren bolgelerdir İşe gozaltı kapatıcısıyla başlayın!

2Adım Yuzunuze daha yumuşak ve parlak bir ifade kazandırmak icin biraz pudraPudrayı tum yuzunuze uygulamanıza gerek yok Burnunuz, alnınız ve cenenize hafifce uygularsanız daha doğal bir gorunum elde edersiniz

3 Adım
Acık ve doğal renkli bir goz farını goz kapaklarınıza parmak uclarınızla surun

4 Adım
Geniş ve yumuşak uclu bir goz kalemini ust kirpik diplerinize uygulayın Ardından bir kulak cubuğuyla goz kalemini hafifce yayın Boylece goz kalemini surerken yaptığınız hatalar da gizlenmiş olacaktır

5 Adım
Bir dudak parlatıcısı yahut şeftali tonlarındaki bir ruju dudaklarınıza 2 kat surun

6 Adım
Parmaklarınızla uygulayabileceğiniz sedefli kopuk allıkları elmacık kemiklerinize hafifce uygulayın Bu allıklar acık renkli e doğal gorunumlu olduklarından hızlı makyaj hatalarını da kaldırabilirler

Üst Alt