M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 29 Kas 2023 #1 +6 Aylık Kahvaltı Tanımı İçin Gereçler 1 yumurta sarısı 1-2 adet bebe bisküvisi( kıvamına nazaran ayarlayabilirsiniz) 2 yemek kaşığı mesken üretimi yoğurt Yarım muz (istediğiniz meyveyi ekleyebilirsiniz) 1 adet yarım ceviz 1 tatlı kaşığı lor peynir +6 Aylık Kahvaltı Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Yumurtayı haşlayıp sarısını ayırıyoruz . Üzerine lor peyniri koyup çatalla eziyoruz. Yoğurt ve üzerine istediğiniz meyveyi ekliyoruz. Cam rende kullanarak meyveyi ezip eklerseniz daha uygun olur armut sert ise ben haşlıyorum biraz yumuşuyor o denli rendeleyip koyarsınız. En son ceviz koyup tekrar bi ezme süreci yapıyoruz. Cevize karşı alerjisi olabilir 3 gün kuralı ile yapın. Cevizi yedirmek istemezseniz suda haşlayıp kahvaltıyı da biraz sulandırabilirsiniz.
+6 Aylık Kahvaltı Tanımı İçin Gereçler 1 yumurta sarısı 1-2 adet bebe bisküvisi( kıvamına nazaran ayarlayabilirsiniz) 2 yemek kaşığı mesken üretimi yoğurt Yarım muz (istediğiniz meyveyi ekleyebilirsiniz) 1 adet yarım ceviz 1 tatlı kaşığı lor peynir +6 Aylık Kahvaltı Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Yumurtayı haşlayıp sarısını ayırıyoruz . Üzerine lor peyniri koyup çatalla eziyoruz. Yoğurt ve üzerine istediğiniz meyveyi ekliyoruz. Cam rende kullanarak meyveyi ezip eklerseniz daha uygun olur armut sert ise ben haşlıyorum biraz yumuşuyor o denli rendeleyip koyarsınız. En son ceviz koyup tekrar bi ezme süreci yapıyoruz. Cevize karşı alerjisi olabilir 3 gün kuralı ile yapın. Cevizi yedirmek istemezseniz suda haşlayıp kahvaltıyı da biraz sulandırabilirsiniz.